GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρό μου... pony(tail)!

Δεν έχεις χρόνο; Τα μαλλιά σου είναι λες και γύρισες από την ζούγκλα και δεν μπορείς να τα δαμάσεις; Η αλογοουρά είναι ο πιο απλός τρόπ...

Μικρό μου... pony(tail)! Δεν έχεις χρόνο; Τα μαλλιά σου είναι λες και γύρισες από την ζούγκλα και δεν μπορείς να τα δαμάσεις; Η αλογοουρά είναι ο πιο απλός τρόπος για να είσαι καλοχτενισμένη. Ε, και ο «κεφτές» ενίοτε.
Η ψηλή:
Για να την πετύχεις γείρε το κεφάλι σου προς τα πίσω και μάζεψε τα μαλλιά σου όσο πιο σφιχτά μπορείς με ένα λαστιχάκι, αφού προηγουμένως τα έχεις ισιώσει (έστω και ελάχιστα). Μετά πάρε την πρέσα και δημιούργησε μια ελαφριά κλίση στην αλογοουρά σου, γυρίζοντας τη δυο φορές προς τα μέσα. Πολύ σικ.
Η χαμηλή:
Ίσιωσε τα μαλλιά σου (αν ήρθες από τη ζούγκλα, κάνε την από πάνω) και πιάσε τα σε μία χαμηλή, σφιχτή αλογοουρά. Για ανάλαφρο look άφησε λίγο όγκο στην κορυφή κρεπάροντας τις μπροστινές τούφες πριν τα πιάσεις πίσω.
Η red carpet:
Η χωρίστρα στο πλάι χαρίζει στο sleek ponytail έξτρα glam. Δοκίμασέ το όπως ακριβώς έκανε και η δημοφιλής ηθοποιός σε εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί.
Η μοντέρνα:
Μάζεψε τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά και στερέωσέ την με ένα λαστιχάκι. Κρέπαρέ τα με μία λεπτή χτένα και βάλε διάφανα λαστιχάκια σε απόσταση 4-5 εκατοστών το ένα από το άλλο, ξεκινώντας από την κορφή της αλογοουράς. Μόλις ολοκληρώσεις, πάρε μια τούφα, γύρισε την γύρω γύρω για να καμουφλάρεις το λαστιχάκι και στερέωσε με τσιμπιδάκι. Για έξτρα όγκο άνοιξε τα επιμέρους τμήματα με τα δάχτυλα σου και ψέκασέ με ένα σπρέι για κράτημα.
Γράφει η Μαρία Παπουτσάκη για το k-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση