GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δήμος Κορυδαλλού γράφει στο Press-gr για τις «Κρεμάστρες»...

Σχετικά με το δημοσίευμα   «Αυτοσχέδια κρεμάστρα στην πλατεία Βενιζέλου στον Κορυδαλλό...» ‏ , (   Georgios Anagnostakos ),  από τον ΔΗΜ...

Σχετικά με το δημοσίευμα  «Αυτοσχέδια κρεμάστρα στην πλατεία Βενιζέλου στον Κορυδαλλό...», ( Georgios Anagnostakos), από τον ΔΗΜΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ το Press-gr έλαβε το ακόλουθο ενδιαφέρον e-mail:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε συμπληρωματικά για την φύση της εγκατάστασης των κρεμαστρών η οποία χρονολογείται από το 2013.
Οι «Κρεμάστρες του Δημόσιου Χώρου» ή «το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας», όπως τιτλοφορείται το project, αποτελεί μιας ιδέας κοινωνικής τέχνης της εικαστικού Ελένης Πολυχρονάτου, ένα έργο δημόσιου χαρακτήρα με κοινωνική απήχηση το οποίο πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Δήμου Κορυδαλλού. Το έργο αυτό έχει σαν σκοπό τη δημιουργία ενός νέου τρόπου και χώρου συγκέντρωσης και ανταλλαγής ρούχων, αγαθών ή τροφίμων, υλοποιημένο με λειτουργικό τρόπο και με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Το project συνεχίζει, μετά τον Κορυδαλλό, το ταξίδι του και σε άλλους Δήμους πάντα με την εθελοντική συμμετοχή και δημιουργία γνωστών καλλιτεχνών. Στον Κορυδαλλό εγκαταστάθηκαν 12 διαφορετικές εκδοχές του ίδιου μοντέλου κρεμάστρας από τους καλλιτέχνες της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών: Ζωή Αρβανίτη, Πολυάννα Βλατή, Τζίμης Ευθυμίου, Λοΐζος Λοΐζος, Μαρία Μυθιμάκη, EllenΑ Pili, Αφροδίτη Σαρταμπάκου, Στέφανος Σουβατζόγλου, Δημήτρης Τσιανζής, Γιάννης Χωριατέλλη.

Παρακάτω σας παραθέτουμε την συνέντευξη της εικαστικού και την σελίδα του project στο facebook για να αντλήσετε, εφόσον σας ενδιαφέρει, πληροφορίες, γεγονός που θα βοηθούσε στην συγκέντρωση ακόμη περισσότερων αγαθών για τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση