GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα κίνηση από την Κωνσταντοπούλου! Καλεί τον Στουρνάρα στη Βουλή για τη SIEMENS...

Την πρόθεσή της να κρατήσει ανοιχτή τη Βουλή φαίνεται πως κάνει πράξη η Πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου, η σχέσεις της οποίας με το Μαξίμου ...

Την πρόθεσή της να κρατήσει ανοιχτή τη Βουλή φαίνεται πως κάνει πράξη η Πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου, η σχέσεις της οποίας με το Μαξίμου και την Προεδρία της Δημοκρατίας έχουν βρεθεί σε οριακό σημείο με ανταλλαγές επιστολών και χαρακτηρισμούς πρωτοφανείς.
Με απόφαση της κ. Κωνσταντοπούλου που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, η Πρόεδρος της Βουλής προγραμματίζει το μεσημέρι της Τρίτης 25 Αυγούστου συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στην οποία καλείται να εξεταστεί ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας για την υπόθεση της Siemens.
Υπενθυμίζεται πως το βράδυ στις 20:00 συγκαλείται η διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής καθώς στη χθεσινή συνεδρίαση δεν υπήρχε απαρτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση