GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το νέο smart fortwo cabrio

Λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, η smart παρουσίασε το νέο fortwo cabrio. Το fortwo cabrio βασίζετ...

Αυτό είναι το νέο smart fortwo cabrio Λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, η smart παρουσίασε το νέο fortwo cabrio.
Το fortwo cabrio βασίζεται σχεδιαστικά στην coupe έκδοση του νέου fortwo, με μοναδική διαφοροποίηση την «αφαίρεση» της οροφής και την «αντικατάσταση» της με μία υφασμάτινη, η οποία ανοίγει σε μόλις 12 δευτερόλεπτα και διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, μπλε και κόκκινο.
Σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο 3κύλινδρους κινητήρες απόδοσης 71 και 90 ίππων, οι οποίοι συνεργάζονται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων ή με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Να σημειωθεί ότι οι παραγγελίες για το νέο smart fortwo cabrio θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο του 2015, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται προς τον Φεβρουάριο του 2016.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση