GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα και Πάπας οι ηγέτες – σταρ των social media

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα και ο Πάπας Φραγκίσκος αποδεικνύονται οι πιο δημοφιλής ηγέτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδια...

Ομπάμα και Πάπας οι ηγέτες – σταρ των social media

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα και ο Πάπας Φραγκίσκος αποδεικνύονται οι πιο δημοφιλής ηγέτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα στο Twitter.

O Ομπάμα είναι ο αρχηγός κράτους με τους περισσότερους followers (ακόλουθους) για το 2015 - 56.933.515 - αν και σχετικά είναι ο νεότερος στο Twitter (κεντρική φωτογραφία). Ο Πάπας Φραγκίσκος έρχεται δεύτερος αλλά είναι ο ηγέτης με την μεγαλύτερη επιρροή-μέτρηση σύμφωνα με τα retweets που γίνονται σε κάθε ανάρτησή του. 

Σύμφωνα με το  Twiplomacy 2015, ο Ερντογάν έρχεται 4ος στη λίστα με τους ηγέτες με τους περισσότερους ακόλουθους, μετά τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντα Μόντι. Την πεντάδα κλείνει λογαριασμός του Λευκού Οίκου.

Στη λίστα με την μεγαλύτερη επιρροή, μετά τον Αργεντίνο Ποντιφικά ακολουθούν ο Βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας και διάδοχος του Ούγκο Τσάβες, Νικολά Μαδούρο, τέταρτος έρχεται ο Μπαράκ Ομπάμα και τελευταίος ο Μόντι. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση