GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνδυνος να μην τρέξει στο Spa ο Rosberg!

Μπορεί όλοι να μετράνε αντίστροφα για το Grand Prix του Βελγίου, όμως ο Nico Rosberg έχει έναν λόγο παραπάνω για να περιμένει το συγκεκ...

Κίνδυνος να μην τρέξει στο Spa ο Rosberg! Μπορεί όλοι να μετράνε αντίστροφα για το Grand Prix του Βελγίου, όμως ο Nico Rosberg έχει έναν λόγο παραπάνω για να περιμένει το συγκεκριμένο Σαβ/κο και μάλιστα με κίνδυνο να μην τρέξει στον αγώνα.
Και αυτό γιατί η γυναίκα του, Vivian, ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο την κόρη του Γερμανού πιλότου της Mercedes, στο Μόντε Κάρλο και για αυτό άλλωστε ο Rosberg έχει λάβει ειδική άδεια από την ομάδα του.
Τι σημαίνει αυτό; Αν γεννηθεί η κόρη του εντός Σαββατοκύριακου, τότε δεν θα τρέξει στον αγώνα και θα ταξιδέψει για να βρεθεί δίπλα στη γυναίκα του. Παράλληλα, θα αντικατασταθεί από άλλον οδηγό, ενώ σε όλα αυτά έχει δώσει το «πράσινο φως» ο διευθυντής της ομάδας, Toto Wolff.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση