GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καραχάλιος φτιάχνει “task force” επικοινωνιολόγων στη Συγγρού...

Ομάδα επικοινωνιολόγων που θα λειτουργήσουν συνεπικουρικά προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, συγκροτεί στη Συγγρού ο Νίκος Καραχάλιος. Ο στενός ...

Ομάδα επικοινωνιολόγων που θα λειτουργήσουν συνεπικουρικά προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, συγκροτεί στη Συγγρού ο Νίκος Καραχάλιος.
Ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχει ενεργοποιήσει… φίλους από τα παλιά, δηλαδή επικοινωνιολόγους με τους οποίους είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν στις προεκλογικές καμπάνιες της ΝΔ, όταν ο ίδιος ήταν υπεύθυνος του Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, επί ηγεσίας Κώστα Καραμανλή.
Αυτή η ομάδα των επικοινωνιολόγων συνεδριάζει τις τελευταίες μέρες στη Συγγρού υπό τον Νίκο Καραχάλιο, προκειμένου να εκτιμηθούν τα δεδομένα της προεκλογικής μάχης, και να χαραχθεί η κατάλληλη στρατηγική από την πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και της Νέας Δημοκρατίας.
http://ysterografa.gr/

1 σχόλιο

  1. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ !!!!! ΑΑΑΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΆΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΖΑΖΟΝ ΚΑΛΤΣΟΝ....ΝΤΑΛΙΡΗ

    ΡΕ ΚΆΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΆΝΕ ΜΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση