GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο τζιχαντιστής στο τρένο Thalys ήθελε να ληστέψει και όχι να σκοτώσει

Ο άνδρας που άνοιξε πυρ μέσα στην ταχεία αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Παρίσι, αρνείται ότι σχεδίαζε να πραγματο...

Ο τζιχαντιστής στο τρένο Thalys ήθελε να ληστέψει και όχι να σκοτώσει
Ο άνδρας που άνοιξε πυρ μέσα στην ταχεία αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Παρίσι, αρνείται ότι σχεδίαζε να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση, ανέφερε σήμερα η γαλλική εφημερίδα Le Figaro.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ένοπλος ισχυρίζεται ότι ήθελε να ληστέψει τους επιβάτες και όχι να τους σκοτώσει. Το όπλο που είχε επάνω του το βρήκε, όπως λέει, σε ένα πάρκο στις Βρυξέλλες, μέσα σε μια παρατημένη τσάντα.
Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του υπόπτου που συνελήφθη αφού ακινητοποιήθηκε προηγουμένως από Αμερικανούς πεζοναύτες που έτυχε να ταξιδεύουν με το ίδιο τρένο, όμως τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 26χρονο Μαροκινό που σχετίζεται με ακραία ισλαμιστικά κινήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση