GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια που «μπλοκάρουν» το wi-fi

Ένα γερμανικό ξενοδοχείο-σπα έχει βρει έναν τρόπο για να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες απόλυτης χαλάρωσης για τους επισκέπτες του:...

Ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια που «μπλοκάρουν» το wi-fi Ένα γερμανικό ξενοδοχείο-σπα έχει βρει έναν τρόπο για να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες απόλυτης χαλάρωσης για τους επισκέπτες του: τα δωμάτια που «μπλοκάρουν» τη σύνδεση στο διαδίκτυο με το γύρισμα ενός διακόπτη!
Η Villa Stéphanie στο ξενοδοχείο Brenners Park-Hotel & Spa στο Baden-Baden διαθέτει ειδικά δωμάτια, στα οποία οι τοίχοι επενδυμένοι με μεταλλικές ασπίδες και μια ειδική επίστρωση που εμποδίζει τα ασύρματα σήματα από τους εξωτερικούς χώρους.
Η διανυκτέρευση σε ένα δωμάτιο «Digital Detox» (ψηφιακής αποτοξίνωσης) θα σας στοιχίσει βέβαια κατιτίς παραπάνω... 1.115 ευρώ, για να αποσυνδεθείτε από την ψηφιακή σας ζωή.
«Σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι είναι πρακτικά συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ολόκληρο το 24ωρο, υπάρχει ανάγκη για τη δημιουργία χώρων, όπου θα μπορούν να χαλαρώσουν απλά... με τον εαυτό τους» ανέφερε ο Managing Director του ξενοδοχείου, Frank Marrenbach.
Εσείς πάλι, αν θέλετε, κλείστε το μόντεμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση