GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Yποκρισία: Στην Παλμύρα οι θάνατοι δεν έχουν την ίδια αξία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας www.nikosklitsikas.gr/ Πριν λίγες μέρες σχολίασα την ευρωπαϊκή υποκρισία, αλλά ιδιαιτέρως την υποκρισ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
www.nikosklitsikas.gr/

Πριν λίγες μέρες σχολίασα την ευρωπαϊκή υποκρισία, αλλά ιδιαιτέρως την υποκρισία της ελληνικής κυβέρνησης, που...
συνεχίζει σταθερά την πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ υπέρ των φονιάδων μισθοφόρων στη Συρία κι απ' την άλλη χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τον αποκεφαλισμό του Μάρτυρα της Συρίας, του αρχαιολόγου καθηγητή Khaled al-Asaad, αλλά και ευαισθησία “φιλάνθρωπων” για τους πρόσφυγες που παράγει η ίδια μαζί με την ¨πολιτισμένη” δύση (H μαφιόζικη κουλτούρα της “Αυγής” και του Υπουργείου Πολιτισμού...).
Μετά τον μακάβριο φόνο του 82χρονου  καθηγητή Khaled al-Asaad, οι τζιχαντιστές του “ισλαμικού κράτους” κατέστρεψαν τον αρχαίο ναό Baal Shamin της Παλμύρας, τον Παρθενώνα της ερήμου. “Έγκλημα πολέμου” χαρακτηρίστηκε χθες από την  Unesco!
Η Γενική Διευθύντρια της Unesco, Irina Bokova, τέλη Αυγούστου του 2015 μπαίνει στο “παιχνίδι” και δηλώνει σε διατεταγμένη υπηρεσία: «Η συστηματική κατστροφή συμβόλων που ενσαρκώνουν την πολιτιστική διαφορετικότητα της Συρίας, αποκαλύπτει τις προθέσεις αυτών των επιθέσεων που αποκλείουν τον λαό της Συρίας από τη γνώση της ταυτότητάς του και της ιστορίας του».
Η υποκρίτρια Irina Bokova, που εδρεύει στο Παρίσι, μέχρι σήμερα δεν έκανε ούτε μια δήλωση για τα υπερσύγχρονα γαλλικά όπλα, αλλά και τα απαγορευμένα από τις διεθνείς συμβάσεις χημικά όπλα μαζικής καταστροφής, με τα οποία προμηθεύει τους εξεγερμένους της “αραβικής άνοιξης” ο σοσιαΛΗΣΤΗΣ Ολάντ.
Γαλλικά βλήματα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούν ΜΟΝΟΝ οι Ειδικές Δυνάμεις της Γαλλικής Δημοκρατίας… κατασχέθηκαν από το «δικτατορικό καθεστώς» της Συρίας, από τους εξεγερμένους για "δημοκρατία"
Η  Unesco, κι αυτή στο παιχνίδι της “επικοινωνιακής” πολιτικής των νεοαποικιοκρατών, μόνον μετά την καταστροφή του αρχαίου ναού  Baal Shamin έμαθε τι συμβαίνει στη Συρία;
Δύο ειδήσεις, που μετά από σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης των νεοαποικιοκρατών και εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, οι υποστηρικτές των εξεγερμένων για “εκδημοκρατισμό”, οι κυβερνήσεις της Ε.Ε. Κι ειδικότερα αυτές που εξοπλίζουν με φονικά υπερσύγχρονα όπλα τους τζιχαντιστές, ομόφωνα και σε πλήρη συντονισμό καταδίκασαν τα γεγονότα...
Αυτοί οι ίδιοι δεν μίλησαν ΠΟΤΕ ως σήμερα για τους νεκρούς στην Παλμύρα, από την κατάληψή της από το “ισλαμικό κράτος ως σήμερα. Δεν μίλησαν για τους ηρωικούς στρατιώτες του Αραβικού στρατού της Συρίας, που εκατοντάδες έδωσαν το αίμα τους υπερασπιζόμενοι την Παλμύρα, σε μια άνιση μάχη αλλά που έπρεπε να διασώσουν ότι μπορούσε να μεταφερθεί από τους αρχαιολογικούς θυσαυρούς της “παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς”, για την οποία κλαψουρίζουν σήμερα οι υποκριτές της “πολιτισμένης” δύσης.
 Η δολοφονία 25 Σύρων στρατιωτών από παιδάκια, μετά από καταστροφές δεκάδων μνημείων και αρχαίων ναών, που δεν είχε "συγκινήσει" όσους σήμερα υποκριτικά ανησυχούν... (Παλμύρα, 21 Μάη 2015)
Τον περασμένο Ιούλη κι αφού η Παλμύρα έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών, που εξόρμησαν από τη φίλη και σύμμαχο Τουρκία την ημέρα που ο Κοτζιάς χόρευε με τους φονιάδες των λαών, σε βίντεο που έδωσαν οι τζιχαντιστές 25 στρατιώτες -και στη Συρία υπάρχει θητεία που με περηφάνια υπηρετούν τα παιδιά του λαού, που δεν πουλάνε τα σώβρακα τους για να μπουν στα δουλεμπορικά της προσφυγιάς, αλλά προσφέρουν ψυχή κι αίμα για την πατρίδα-, δολοφονούν μπροστά στα ερείπια του αρχαίου αμφιθεάτρου της Παλμύρας, από μικρά παιδιά που φανατίζουν τα κτήνη της δύσης των “πολιτισμένων” νεοαποικιοκρατών.
Στο βίντεο που είχε κινηματογραφηθεί 21 Μάη, λίγες ημέρες μετά την πτώση της Παλμύρας (Αντίο Παλμύρα... Η Ανθρωπότητα χάνει τις ρίζες της...), οι 25 Σύροι στρατιώτες πυροβολούνται στο κεφάλι από μικρά παιδιά, μπροστά στη σημαία του “ισλαμικού κράτους.
Μπροστά σ' αυτές τις δολοφονίες η “παγκόσμια κοινότητα” επέλεξε την ένοχη σιωπή. Τα ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών, αγνόησαν εντελώς την είδηση. Τι είδηση μπορεί να είναι η δολοφονία 25 στρατιωτών από μικρά παιδιά -κια αυτά θύματα των τζιχαντιστών- που πυροβολούν στρατιώτες στο κεφάλι;
Τότε ο έλληνας υπουργός πολιτισμού -ντροπιάζει την αριστερά και τον άνθρωπο- δεν ένιωσε την ανάγκη να εκδώσει ανακοίνωση, όπως έκανε για τον αποκεφαλισμό του παγκοσμίου φήμης καθηγητή Khaled al-Asaad. Βέβαια, χθες πήρε εντολές από το επικοινωνιακό επιτελείο του διευθυντηρίου κι όφειλε να υπακούσει ως πρόθυμος υποτελής της αποικίας Ελλάδας, όπως κι οι συνάδελφοί του στην Ε.Ε. Ακόμη κι ο θάνατος είναι εμπόριο μαφιόζικου πολιτισμού.
Στην Παλμύρα οι θάνατοι δεν έχουν την ίδια αξία.
Σε κανένα “ελληνικό” ΜΜΕ (με εξαίρεση την εφημερίδα “Ριζοσπάστη”) δεν θίγεται το ζήτημα του φονικού εμπάργκο και η απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα (Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας), για να πέσει το “δικτατορικό” καθεστώς της Συρίας και να παραδώσει την εξουσία στους εξεγερμένους της “αραβικής άνοιξης made in USA”, των ελληνικών κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και την “πρώτη φορά αριστερά” του Τσίπρα!
Κανένα ΜΜΕ και δημοσιογράφος δεν κάνει νύξη στη συμμετοχή των ΥΠΕΞ (Αβραμόπουλος-Βενιζέλος-Κοτζιάς) στους “Φίλους της Συρίας”, για τον “εκδημοκρατισμό” της μαρτυρικής χώρας. Και δυστυχώς δεν θα πληρώσουν ποτέ για το έγκλημά τους!
Ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφίζεται και χαριεντίζεται με τους παλαμοκρούστες που ανεμίζουν τις σημαίες των φονιάδων στην πλατεία Συντάγματος...
Η “επαναστατική” αριστερά τμήματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ κάνει εκδηλώσεις κι ομιλίες στα Προπύλαια με τους εκπροσώπους των φονιάδων...
Στην κηδεία του λαϊκού αγωνιστή Δημήτρη Χριστούλα, στους φονιάδες προσφέρεται μικρόφωνο για να εκφωνήσουν επικήδειο κι όχι μόνον: στο φέρετρο του λαϊκού αγωνιστή που αποχωρεί από το Α' Νεκροταφείο, σκεπάζεται με τη σημαία των φονιάδων του Συριακού λαού...
Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, που τόσο πολύ αγωνιούν για το πρόβλημα των προσφύγων, αγνοούν κι αυτά όπως τα ΜΜΕ την πραγματικότητα. Πρέπει να εξαιρέσουμε το ΚΚΕ, που με συνέπεια καταδικάζει την ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία, αλλά και κάποιες τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όμως, η μαφία στα ΜΜΕ είναι προκλητική! Η φιλο-σιωνιστική “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ” τρομοκρατεί ακόμη και πολιτικά κόμματα που προσπαθούν ν' αναδείξουν το πρόβλημα, έστω δειλά. Στις 28 Αυγούστου 2013, προσπαθεί να αλλάξει τη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ταυτίζοντας τους με τους νεοναζί της χρυσής αυγής: (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ: Υπέρ του Άσαντ Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή).
Ο ΣΥΡΙΖΑ (κι οι της σημερινής Λαϊκής Ενότητας του Λαφαζάνη), σταθερά στις ΝΑΤΟϊκές θέσεις και πολλές φορές βασιλικότεροι του βασιλέως υπέρ της “αραβικής άνοιξης” στη Συρία...
Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ κι η ΔΗΜΑΡ πλήρως υποταγμένοι στο διευθυντήριο. Μάλιστα είναι η δική τους κυβέρνηση που επιβάλλει εμπάργκο στη Συρία και προχωράει σε διακοπή διπλωματικών σχέσεων κι απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα...
Κάποιος θα μπορούσε να “αντιπαρατεθεί” ως εξής: “Αγαπητέ, ο Τσίπρας, ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου, οι συμμετέχοντες στην κηδεία του Δημήτρη Χριστούλα... δεν είναι τζιχαντιστές. Είναι η ΄μετριοπαθής αντιπολίτευση΄ στον δικτάτορα Άσαντ, είναι οι ΄Φίλοι της Συρίας΄, ο ΄Ελεύθερος Συριακός Στρατός΄ και μας παραπλανείς διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα”.
Μάλιστα... η ΄μετριοπαθής αντιπολίτευση΄ με την ΄εξόριστη κυβέρνηση΄ της που έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη, τα Σκόπια, την κατεχόμενη Κύπρο, το Κόσσοβο και το Παρίσι;
Η ΄μετριοπαθής αντιπολίτευση΄ για την οποία έστησε νοσοκομεία για περίθαλψη των μαχητών της ο Νετανιάχου στο κατεχόμενο Γκολάν;
Η ΄μετριοπαθής αντιπολίτευση΄ που προμηθεύουν με όπλα το Ισραήλ, οι ΗΠΑ, η Γαλλία;
Η ΄μετριοπαθής αντιπολίτευση΄;
Λοιπόν, την περασμένη Κυριακή ένας ηγέτης αυτής της “μετριοπαθούς αντιπολίτευσης”, ο Hassan Rastanoui, εμφανίστηκε σε απευθείας ζωντανή σύνδεση από τη Χόμς της Συρίας στο Δεύτερο Κανάλι της ισραηλινής τηλεόρασης. Ήταν ο φιλοξενούμενος-έκπληξη του ισραηλινού δημοσιογράφου  Yaari Ehud, ο οποίος παρουσιάζεται μέχρι τώρα στην ηλεκτρονική σελίδα της ισραηλινής τηλεόρασης ως “ηγέτης της Συριακής εξέγερσης” (http://www.mako.co.il/news-world/arab/).
Ο “μετριοπαθής” Hassan Rastanoui, απαντώντας σε ερώτηση του ισραηλινού δημοσιογράφου αναφορικά με τους πρόσφατους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Δαμασκό, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Ισραήλ: “Οι βομβαρδισμοί της ισραηλινής αεροπορία στόχευαν αποθήκες όπλων του στρατού της Συρίας, της Χεζμπολά, αλλά και τη Δημοκρατική Φρουρά του Ιράν, που αποτελεί τον μεγαλύτερο τρομοκρατικό κίνδυνο”.
Κι ο “μετριοπαθής” Hassan Rastanoui, διαβεβαιώνει το ισραηλινό κοινό για τις επιθέσεις εναντίον της Συρίας: “Γεμίζουν την καρδιά του λαού και των επαναστατών της Συρίας”.
Να θυμίσουμε τον “μετριοπαθή” σεΐχη  Abdallah Tamimi, πέρσι στο ίδιο ισραηλινό τηλεοπτικό σταθμό, που επισημαίνει μεταξύ άλλων: “Για τους σουνίτες της Συρίας το Ισραήλ δεν είναι και δεν ήταν ποτέ ο αληθινός εχθρός... είμαστε στο πλευρό του Ισραήλ”  (http://www.youtube.com/watch?v=9xbv864lfwg).
Η υποκρισία της δύσης είναι προκλητική, όταν οι παρατηρητές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNDOF-United Nations Disengagement Observer Force) που βρίσκονται στη ζώνη μεταξύ Συρίας και των κατεχόμενων από το Ισραήλ υψωμάτων του Γκολάν, στην Έκθεσή τους (για την περίοδο 29 Μάη - 3 Σεπτέμβρη 2014) προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, επιβεβαιώνουν τις στενές σχέσεις του του ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος με τους εξεγερμένους για τη "δημοκρατία, τους αποκεφαλιστές φονιάδες που δρουν στη Συρία και κανένας, τότε κι ως σήμερα, δεν συγκινείται.
Η Έκθεση επισημαίνει: Την περίθαλψη τραυματιών της... λεγόμενης "ένοπλης αντιπολίτευσης" (σήμερα τους αποκαλούν "τρομοκράτες" και "αποκεφαλιστές") της Συρίας, σε νοσοκομεία του Ισραήλ... Η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ δέχτηκε επιθέσεις από τους τρομοκράτες και διεσώθει από τη βοήθεια του Αραβικού στρατού της Συρίας, που μερίμνησε για την προστασία τους...
Πριν λίγες ημέρες, ενάντια σ' αυτή την “τρομοκρατία” και μαφιόζικη νεκρική σιωπή ΜΜΕ, δημοσιογράφων και κομμάτων... τόλμησαν κάποιοι να δημιουργήσουν Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας, με άμεσο στόχο την “Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας”. Κάθε μέρα μηνύματα συμπαράστασης και εγγραφές από πολίτες που δεν αποδέχονται τον μαφιόζικο πολιτισμό και την τρομοκρατία των ΜΜΕ και των πρόθυμων κυβερνήσεων της Ε.Ε. Του 4ου Ράιχ.
Μια άλλη φωνή απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων. Μικρή “όαση” στην κυριαρχία των ΜΜΕ, αλλά η ιδέα μπήκε στη ζωή και προχωράει κι η ομερτά θα σπάσει. Ανεξάρτητα ιστολογοφόρα  (blogs), που δεν ελέγχει το κυρίαρχο σύστημα της μαφίας των ΜΜΕ, ξεκίνησαν να προβάλουν αυτή την “αντιπληροφόρηση” και σύντομα θα διαπιστώσουμε την απήχησή της.
Ο “πόλεμος στη Συρία” είναι μια από τις πιο απλές υποθέσεις για διήγηση.
Δυστυχώς, δύσκολη είναι η επίλυση με βάση τους συσχετισμούς και τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών και του ευρώ, με τον κυρίαρχο ρόλο της Γερμανίας.
Η Παλμύρα, ο αρχαιολογικός χώρος κι η ανατίναξη του ναού Baal Shamin, ο αποκεφαλισμός του Khaled al-Asaad κι η υποκρισία της “¨πολιτισμένης” δύσης, είναι μια σταγόνα αίματος στον ωκεανό αίματος σχεδόν 5 χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης με χιλιάδες μισθοφόρους.
Όμως, κανένας άνθρωπος που σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν επιτρέπει να συνεχιστεί η διάκριση σε αίμα που αξίζει αναφοράς κι αίμα που θάβεται, όπως συμβαίνει σήμερα με τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ.
Το αίμα των 200.000 και πλέον παληκαριών, που δεν δραπέτευσαν με δουλεμπορικά πλοιάρια αλλά υπηρετούσαν τη θητεία τους φορώντας τη στολή μιας κυρίαρχης, ελεύθερης κι ανεξάρτητης χώρας... δεν έχει την ίδια αξία;
Το αίμα που καθημερινά προσφέρουν στρατιώτες, Λαϊκή Πολιτοφυλακή, άνδρες και γυναίκες, που πολεμούν το τέρας που κατασκεύασε η δύση κι οι δυτικοί που σήμερα δακρύζουν για τις αρχαιολογικές καταστροφές... δεν έχει την ίδια αξία;
Άραγε οι ελληνικές κυβερνήσεις, οι Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαράς, Ε. Βενιζέλος, Α. Τσίπρας νιώθουν ντροπή -έστω αναρωτιούνται- για τα νεκρά παιδιά από ελλείψεις φαρμάκων, λόγω του δικού τους εμπάργκο;
Νιώθουν ντροπή για τα παιδάκια που πέθαναν σε θερμοκοιτίδες που δεν λειτουργούν για να μηδαμινό ανταλλακτικό, που οφείλεται και στο δικό τους εμπάργκο;
Νιώθουν ντροπή για τι διασπάθιση κονδυλίων στους ημετέρους, με αιτιολογία την υποδοχή προσφύγων, όταν έχουν επιβάλει φονικό εμπάργκο στο λαό της Συρίας;
Όλα τα υπόλοιπα είναι προπαγάνδα των γκεμπελίσκων και των προθύμων για μπίζνες.
Οι ελεύθεροι όλου του κόσμου οφείλουν να σπάσουν την μαφιόζικη ομερτά των εγκληματιών.
Κι όταν θα μα πουν, όπως με τα μνημόνια, "τι να κάνουμε;"... "μικρός λαός... μικρή χώρα", "μεγάλες δυνάμεις", "μας εκβιάζουν"... δεν υπάρχει άλλος δρόμος, οφείλουμε να κάνουμε εμπάργκο στο λαό της Συρίας"... Εμείς θα τους απαντάμε με τα λόγια του τελευταίου αδούλωτου ηγέτη της Ευρώπης, που δεν εξαγοράστηκε από το νεοφιλελευθερισμό:
Σχετικά:
- Εμείς οι Σύροι πληρώνουμε με το αίμα μας...

* Ο Νίκος Κλειτσίκας είναι ιδρυτικό μέλος της "Επιτροπής για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας"




 H καταστροφή του αρχαίου ναού Baal Shamin της Παλμύρας, έξαφνα ευαισθητοποίησε αυτούς που δημιούργησαν, στήριξαν πολιτικά, εξόπλισαν στρατιωτικά τους φονιάδες μισθοφόρους για τον εκδημοκρατισμό του Αδούλωτου κι Αδέσποτου λαού της Συρίας
Σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση