GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμεινε στο 1-1 με τη Σπάρτα Πράγας ο Αστέρας

Τυχερός και άτυχος, μπορεί να χαρακτηριστεί ο Αστέρας στην αναμέτρηση με την Σπάρτα Πράγας που τελείωσε ισόπαλη. Οι δύο αντίπαλοι είχαν...

Έμεινε στο 1-1 με τη Σπάρτα Πράγας ο Αστέρας

Τυχερός και άτυχος, μπορεί να χαρακτηριστεί ο Αστέρας στην αναμέτρηση με την Σπάρτα Πράγας που τελείωσε ισόπαλη. Οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα γκολ κι από ένα δοκάρι και η ισοπαλία μάλλον χαρακτηρίζεται σαν δίκαιο αποτέλεσμα. Ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Μάσα στο 2’, είχε τετ-α-τετ με τον Γιάννου στο 13’, αλλά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, δέχτηκε πίεση από την Σπάρτα που είχε δοκάρι με τον Φρίντεκ. Η ομάδα του Βεργέτη μπήκε δυνατά και στην επανάληψη, πήγε να σκοράρει πάλι στο 2’ (της επανάληψης) με τον Μάσα, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Ο Φούντας αμέσως μετά χάνει ευκαιρία και ο Λάφατα στο 56’ φέρνει το ματς στα ίσια. Υποτονικό το ματς στο τελευταίο ημίωρο, όπου φυσιολογικά οι δύο αντίπαλοι, δεν μπορούσαν να συνεχίσουν στον ίδιο δαιμονιώδη ρυθμό. 

Η βαθμολογία: 
Σάλκε 3 3-0 
Σπάρτα Πράγας 1 1-1 
Αστέρας Τρίπολης 1 1-1 
ΑΠΟΕΛ 0 0-3 

Η επόμενη αγωνιστική: 
Σάλκε – Αστέρας 
Σπάρτα - ΑΠΟΕΛ 

Το ματς 

O Αστέρας έκανε την ιδανική εκκίνηση στον αγώνα, μιας και μετά την προειδοποιητική βολή του Ιγκλέσιας, μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μπερτόλιο έβγαλε μια εξαιρετική διαγώνια πάσα, στα αριστερά του στον Μάσα που μπαίνοντας στην περιοχή από τον αριστερό διάδρομο, έκανε το πλασέ με το δεξί για να γράψει το 1-0. Στο 13’ άλλη μια κάθετη που πέρασε για τον Γιάννου, που νικήθηκε όμως στο τετ-α-τετ από τον Μπίτσικ, που απέκρουσε με τα πόδια για να μπορέσει ο Κόστα ν’ απομακρύνει. 

Από εκεί και μετά άρχισε το διάστημα της έντονης πίεσης με τον Αστέρα, να δίνει χώρο στους Τσέχους, αλλά χάρη στην εξαιρετική απόδοση του Γκοϊαν, αλλά και στην τύχη, ο Αστέρας κράτησε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος. Στο 15’ ο Χουσμπάουερ είχε σουτ από καλή θέση, μόλις άουτ, ενώ ο Ματεγιόφσκι δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Κοζίτσκι που απέκρουσε. Στο 24’ από μια εκτέλεση κόρνερ ο Φρίντεκ είχε την μεγάλη στιγμή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κι έξω. Από εκεί και μετά ο Αστέρας, κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους και να κρατήσει το προβάδισμα, μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. 

Ο Αστέρας μπήκε όπως στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη, αλλά αυτή τη φορά, δεν κατάφερε να ευστοχήσει για να διευρύνει το προβάδισμα του. Από λάθος του Κόστα, ο Μάσα έφυγε σε τετ-α-τετ ξανά, αλλά αυτή τη φορά, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Μπίτσικ, ενώ αμέσως μετά ο Ταξιάρχης Φούντας έφυγε σε αντεπίθεση από δεξιά, αλλά το σκαφτό πλασέ του έφυγε λίγο έξω από την εστία. 

Έτσι η Σπάρτα, αφού γλίτωσε το 2-0, ισοφάρισε σε 1-1 σε μια φάση που η μπάλα μετά από γύρισα του Φρίντεκ από δεξιά, πέρασε παράλληλα μέσα στην περιοχή, δεν την βρήκε κανείς όμως, μέχρι να φτάσει στα πόδια του Λάφατα που έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Κοζίτσκι λίγο αργότερα σώζει τετ-α-τετ με τον Κρέιτσι, αλλά και στο 62’ μια επικίνδυνη κεφαλιά του Γκοϊάν που έστειλε την μπάλα προς την εστία της ομάδας του. 

Κάπου εκεί ο ρυθμός του ματς έπεσε, με τον Βεργέτη να βγάζει αναγκαστικά από το ματς τον τραυματία Φούντα για να περάσει στη θέση του, τον Δημούτσο, ενώ ο Φερνάντεζ πήρε τη θέση του Μπερτόλιο, λίγο αργότερα. Ο Αστέρας, έδειξε να προσπαθεί να βρει λύσεις με τα μακρινά σουτ του Φερνάντεζ. Η καλύτερη στιγμή για τον Αστέρα ήρθε με μια ωραία κίνηση του Γιάννου, που δεν μπόρεσε να τελειώσει όπως θα ήθελε, ενώ στο 93’ η Σπάρτα σημείωσε γκολ, αλλά ο Κρέιτσι, έκανε φάουλ στον Κοζίτσκι και το γκολ δεν μέτρησε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση