GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 100ο του τατουάζ έκανε για χάρη του γιου του ο Μπέκαμ

99 τατουάζ μετρούσε ο σταρ του ποδοσφαίρου (και όχι μόνον) Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Μπέκαμ αποκάλυψε πρόσφατα στο Instagram το 100ο τατουάζ τ...

Το 100ο του τατουάζ έκανε για χάρη του γιου του ο Μπέκαμ

99 τατουάζ μετρούσε ο σταρ του ποδοσφαίρου (και όχι μόνον) Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Μπέκαμ αποκάλυψε πρόσφατα στο Instagram το 100ο τατουάζ του που είναι αφιερωμένο στο μεγάλο του γιο τον Brooklyn (Μπρούκλιν).

"Εγώ πάντα θα τον φωνάζω Brooklyn (Buster) από την ημέρα που γεννήθηκε.... τον αγαπώ" αναφέρει στη σχετική του ανάρτηση που δείχνει και μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται ο λαιμός του Μπέκαμ στον οποίο με καλλιγραφικά γράμματα γράφει "Buster" και ακριβώς από κάτω μία καρδιά.

Στα τέλη Ιουλίου ο Beckham είχε 99 τατουάζ, με το πιο πρόσφατο στο δάχτυλό του προς τιμήν της χρονιάς που παντρεύτηκε με την Victoria και που γεννήθηκε ο πρώτος του γιος. Πριν λίγο καιρό και πάλι μέσω instagram έδειξε άλλο ένα τατουάζ αφιερωμένο στην κόρη του Harper (Χάρπερ), που έγραφε "όμορφη κυρία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση