GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις διαγωνισμοί για 1.211 θέσεις στο Δημόσιο

Τέσσερις διαγωνισμοί για πρόσληψη τακτικού προσωπικού σε φορείς του Δημοσίου είναι καθ' οδόν προς το Εθνικό Τυπογραφείο. Οι προ...

Τέσσερις διαγωνισμοί για 1.211 θέσεις στο Δημόσιο
Τέσσερις διαγωνισμοί για πρόσληψη τακτικού προσωπικού σε φορείς του Δημοσίου είναι καθ' οδόν προς το Εθνικό Τυπογραφείο.
Οι προσλήψεις αφορούν θέσεις στα υπουργεία Υγείας, Δικαιοσύνης, στην ΥΠΑ, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και σε διάφορους δήμους προγραμματίζει το υπουργείο Εσωτερικών.
Οι διαγωνισμοί έχουν ήδη έγκριση από το ΑΣΕΠ ενώ η προτεραιότητα στην κάλυψη των θέσεων θα εξαρτηθεί από τα σχέδια της κυβέρνησης.
Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός θα αφορά σε 912 θέσεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά στα νοσοκομεία και να ανοίξουν οι κλίνες στις ΜΕΘ και ΜΕΝ.
Επιπλέον, 32 θέσεις ανοίγουν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, 151 θέσεις Πληροφορικής -κυρίως- στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς και ο διαγωνισμός «κλειστού τύπου» αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ για την κάλυψη 121 θέσεων σε δήμους και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση