GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Παυλόπουλο η Κωνσταντοπούλου

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, θα επισκεφθεί η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμ...

Στον Παυλόπουλο, στις 15:00, η Κωνσταντοπούλου
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, θα επισκεφθεί η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να του ανακοινώσει τα επίσημα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, που προέκυψαν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Στην συνάντηση δεν θα υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες.
Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης, παρέδωσε στην πρόεδρο της Βουλής τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα (φωτ),χωρίς να γλιτώσει τις "μπηχτές.
Παραλαμβάνοντας το φάκελο με τα εκλογικά αποτελέσματα, η πρόεδρος της Βουλής άφησε αιχμές για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν πριν να έχει η ίδια ενημερωθεί επίσημα.
Υπήρχε δυσκολία στη διαδικασία των αποτελεσμάτων; Ήταν η πρώτη ερώτηση της κ. Κωνσταντοπούλου προς τον υπουργό Εσωτερικών. «Όχι, οι υπηρεσίες έχουν μεγάλη εμπειρία. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά και σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία. Σας παραδίδω τα εκλογικά αποτελέσματα όπως προβλέπει η συνταγματική τάξη και η δημοκρατία λειτουργία», της απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών.
«Εγώ θα επικοινωνήσω με τη σειρά μου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του ανακοινώσω τα επίσημα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών. Ήδη, έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες τις οποίες έμαθα από τα Μέσα Ενημέρωσης χωρίς να έχω ενημερωθεί επίσημα. Σε κάθε περίπτωση εγώ θα υπηρετήσω το Σύνταγμα και το πολίτευμα μέχρι να παραδώσω» ανέφερε με τη σειρά της η πρόεδρος της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση