GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στροφή 180 μοιρών! Ο Μητρόπουλος δέχθηκε να μπει τελευταίος...

Ενώ χθες βράδυ δήλωνε αρνητικός, έκανε στροφή 180 μοιρών ο  πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος και  αποδέχθηκε την πρόταση...

Ενώ χθες βράδυ δήλωνε αρνητικός, έκανε στροφή 180 μοιρών ο  πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος και  αποδέχθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι στην τελευταία (μη εκλόγιμη θέση) του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας Αττικής.
Ο κ. Μητρόπουλος έστειλε μήνυμα στο κινητό του Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας τα εξής: "Σύντροφε πρόεδρε σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι καλή επιτυχία. Σας τιμώ Αλέξης Μητρόπουλος". 
Ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στο Mega το πρωί του Σαββάτου, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.
"Θεωρώ ότι και αυτή η πρόταση είναι τιμητική να εκφράσω και με αυτή τη θέση αυτό τον πολύπαθο λαό που με τίμησε. Θέλω να δείξω με ανωτερότητα και θα τους αποδείξω ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ηθική και νομιμοποιητική βάση για να μου φερθούν έτσι. Αυτή την αδικία θα την αποτιμήσει ο κόσμος στην κάλπη. Δεν θέλω να φανώ αίτιος ενός κακού αποτελέσματος", είπε και πρόσθεσε:
"Η πρόταση είναι τιμητική για μένα, αλλά όχι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ".
Την Παρασκευή, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την επιλογή της ηγεσίας, σημειώνοντας ότι μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, εισηγείται την τοποθέτησή του στην τελευταία θέση της λίστας.
"Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο σ. Αλέξης Μητρόπουλος. Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση