GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρωμπάσκετ 2015: Ώρα "τελικού" για την Ελλάδα, κόντρα στην Ισπανία

Με «έπαθλο» το «εισιτήριο» για την τετράδα, η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών αναμετράται σήμερα (19:30) με την αντίστοιχη της Ισπανίας...

Ευρωμπάσκετ 2015: Ώρα

Με «έπαθλο» το «εισιτήριο» για την τετράδα, η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών αναμετράται σήμερα (19:30) με την αντίστοιχη της Ισπανίας, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του .

Η αναμέτρηση στη Λιλ θα είναι η 44η για τις δύο ομάδες, με το ελληνικό συγκρότημα να καλείται να «σπάσει» μια εξαιρετικά δυσμενή παράδοση απέναντι στους Ίβηρες, προκειμένου να «αρπάξει» την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς οι «φούριας ρόχας» μετρούν 31 νίκες σε 43 αγώνες.

Η αποστολή για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη δεν είναι εύκολη, καθώς η Ισπανία έχει να μείνει εκτός τετράδας σε Ευρωμπάσκετ από το 1997, όταν κατετάγη πέμπτη. Όμως, η «γαλανόλευκη» καλείται να εκμεταλλευθεί τις απουσίες των Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Μαρκ Γκασόλ, Ρίκι Ρούμπιο και Χουάν Καλντερόν και να επιστρέψει στους «4» της διοργάνωσης, όπου έφτασε για τελευταία φορά το 2009, όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Πολωνία.

Ο νικητής του αγώνα Ισπανία-Ελλάδα θα αναμετρηθεί μεθαύριο (17/9, 22:00) στους ημιτελικούς με την -«οικοδέσποινα» της τελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ- Γαλλία ή την Λετονία, οι οποίες τίθενται απόψε (22:00) αντιμέτωπες στον δεύτερο προημιτελικό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση