GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άτακτη υποχώρηση για τον ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά σχολεία. Απόφαση αναστολής εντός της ημέρας...

Άτακτη υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την κατακραυγή για το 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Μετά από διακομματικό αίτημα αναμένεται σήμερα ν...

Άτακτη υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την κατακραυγή για το 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Μετά από διακομματικό αίτημα αναμένεται σήμερα να ανασταλεί το μέτρο αύξησης του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
«Μέσα στην ημέρα θα γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για να ανασταλεί το μέτρο αύξησης του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέχρι να ανοίξει η Βουλή», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Πρόσθεσε, επίσης, πως η απόφαση ελήφθη μετά από διακομματικό αίτημα.
«Πρέπει να φορολογούμε τόσο όσο να μπορούμε να εισπράξουμε, διαφορετικά χάνει το δημόσιο», τόνισε.
Κατά πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας αναμένεται η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος το οποίο θα προβλέπει την αναστολή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της επιβολής ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, προκειμένου το θέμα να "περάσει"στην επόμενη κυβέρνηση.
Οι αρμόδιοι στα υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας εργάζονται εντατικά προκειμένου να ξεμπλεχθεί το "κουβάρι' της επιβολής του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση ενώ χιλιάδες οικογένειες που καλούνταν να πληρώσουν τις αυξήσεις παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την πορεία της επιβολής του ΦΠΑ ύψους 23% που ανατρέπει κάθε είδους οικογενειακό προϋπολογισμό.

Να προχωρήσει στην αναστολή του μέτρου για επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, μετά και τη δημόσια δήλωση της Κομισιόν ότι δεν ζητήθηκε αύξηση του ΦΠΑ στην εκπαίδευση, ζήτησε αργά χτες το βράδυ, ο ΣΥΡΙΖΑ από την υπηρεσιακή κυβέρνηση, τονίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα καταργήσει το εν λόγω μέτρο.
Η Νέα Δημοκρατία προχώρησε από την πλευρά της σε ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του ΦΠΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση