GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος της Κίνας στον Λευκό Οίκο στις 25 Σεπτεμβρίου

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα υποδεχθεί τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Αμερική στις 25 Σ...

Ο πρόεδρος της Κίνας στον Λευκό Οίκο στις 25 Σεπτεμβρίου

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα υποδεχθεί τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Αμερική στις 25 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος χθες.

"Η επίσκεψη του προέδρου Σι θα παρουσιάσει μια ευκαιρία να επεκταθεί η συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας σε μια σειρά από παγκόσμια, τοπικά, και διμερή θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ επίσης θα επιτρέψει στον πρόεδρο Ομπάμα και τον πρόεδρο Ζι να απευθυνθούν σε θέματα που διαφωνούν, με εποικοδομητικό τρόπο," είπε το γραφείο του προέδρου σε γραπτή δήλωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "Ο πρόεδρος και η κυρία Ομπάμα θα υποδεχθούν τον πρόεδρο Σι και την κυρία Πενγκ Λιγουάν σε επίσημο δείπνο το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση