GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ανακριτή το 38χρονο μοντέλο-αθλητής με την κοκαΐνη

Το κατώφλι του ανακριτή περνούν σήμερα το 38χρονο πρώην μοντέλο και παίκτης της ομάδας του Παναθηναϊκού στο μπέιζμπολ και οι δυο συγκα...

Στον ανακριτή το 38χρονο μοντέλο-αθλητής με την κοκαΐνη
Το κατώφλι του ανακριτή περνούν σήμερα το 38χρονο πρώην μοντέλο και παίκτης της ομάδας του Παναθηναϊκού στο μπέιζμπολ και οι δυο συγκατηγορούμενοι του(ένας υπήκοος Γουιάνα και ένας υπήκοος Ολλανδίας), που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης 27 κιλών και αξίας 1.500.000 ευρώ.
 Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή στον Ασπρόπυργο και χθες ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα. Αυτό έγινε γιατί χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο για να μελετήσουν τα νέα στοιχεία από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και άλλα ευρήματα των αρχών που προστέθηκαν στην ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης, ώστε να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 38χρονος και οι φερόμενοι ως συνεργοί του είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση