GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο πατέρας του 3χρονου Αϊλάν: Τα παιδιά μου γλίστρησαν από τα χέρια

Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα του μικρού Κούρδου από τη Συρία, που πνίγηκε στα ανοιχτά της Τουρκίας και οι φωτογραφίες του άψυχου σώματ...

Συγκλονίζει ο πατέρας του 3χρονου Αϊλάν: Τα παιδιά μου γλίστρησαν από τα χέρια

Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα του μικρού Κούρδου από τη Συρία, που πνίγηκε στα ανοιχτά της Τουρκίας και οι φωτογραφίες του άψυχου σώματός του προκάλεσαν σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Οι γιοι μου, γλίστρησαν από τα χέρια» λέει ο τραγικός πατέρας.

«Είχαμε σωσίβια διάσωσης όμως το πλοίο βυθίστηκε ξαφνικά επειδή κάποιοι εκ των επιβαινόντων σηκώθηκαν από τις θέσεις τους. Κρατούσα το χέρι της γυναίκας μου. Όμως τα παιδιά μου, μου γλίστρησαν από τα χέρια» είπε ο Αμπντάλα Σενού στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

«Το σκοτάδι είχε καλύψει τα πάντα και όλος ο κόσμος φώναζε. Για αυτό ακριβώς το λόγο η σύζυγός μου και τα παιδιά μου δεν άκουσαν την φωνή μου. Προσπάθησα να κολυμπήσω έως την ακτή ακολουθώντας τα φώτα όμως δεν μπόρεσα να βρω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου μόλις έφθασα στη στεριά» εξήγησε ο Σενού.

«Πήγα στο νοσοκομείο και εκεί έμαθα τα άσχημα νέα» πρόσθεσε ο πατέρας.

Ο άνδρας, με καταγωγή από την κουρδική πόλη Κομπάνι (βόρεια Συρία) ανέφερε επίσης στο Dogan ότι είχε επιχειρήσει και άλλη φορά -μάταια ωστόσο- να μεταβεί στην Ελλάδα με την οικογένειά του. Τότε, το πλοίο τους το αναχαίτισε το ελληνικό Λιμενικό Σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση