GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το άψυχο σώμα του 3χρονου Αϊλάν σε γκράφιτι στη Βραζιλία - ΦΩΤΟ

Γκράφιτι σε τοίχο της Σοροκάμπα στη Βραζιλία έγινε το άψυχο σώμα του 3χρονου Αϊλάν που ξεβράστηκε σε παραλία της Τουρκίας μετά από το να...


Γκράφιτι σε τοίχο της Σοροκάμπα στη Βραζιλία έγινε το άψυχο σώμα του 3χρονου Αϊλάν που ξεβράστηκε σε παραλία της Τουρκίας μετά από το ναυάγιο σκάφους με πρόσφυγες.
Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας κατακραυγή για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος και ένα άνευ προηγουμένου κύμα αλληλεγγύης. Το πρακτορείο Reuters δημοσιεύει φωτογραφίες ανθρώπων να περνούν δίπλα από το γκράφιτι με το μικρό αγόρι, με το χαρακτηριστικό κόκκινο μπλουζάκι.
Το άψυχο σώμα του 3χρονου Αϊλάν σε γκράφιτι στη Βραζιλία - ΦΩΤΟΣε πρόσφατες δηλώσεις της η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ άσκησε κριτική προς τις ευρωπαϊκές χώρες διότι υψώνουν «φράκτες» για να εμποδίσουν την είσοδο μεταναστών και προσφύγων, τονίζοντας ότι ο μικρός Σύρος που πνίγηκε και η σορός του βρέθηκε σε ακτή της Τουρκίας έχασε τη ζωή του διότι «δεν ήταν ευπρόσδεκτος» στην Ευρώπη.
Ο μικρός Αϊλάν πνίγηκε μαζί με τη μητέρα του και τον 5χρονο αδερφό του καθώς προσπαθούσαν να διασχίσουν το Αιγαίο από την Τουρκία με προορισμό τα ελληνικά νησιά και στόχο να φτάσουν σε συγγενείς τους στον Καναδά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση