GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Ξάνθη - Αυτοκτόνησε 46χρονος άνεργος

Τέλος στη ζωή του με τον πιο φρικτό τρόπο αποφάσισε να δώσει άνεργος άνδρας που διέμενε μόνος του σε διαμέρισμα στο κέντρο της Ξάνθης. Πρ...

Σοκ στην Ξάνθη - Αυτοκτόνησε 46χρονος άνεργος
Τέλος στη ζωή του με τον πιο φρικτό τρόπο αποφάσισε να δώσει άνεργος άνδρας που διέμενε μόνος του σε διαμέρισμα στο κέντρο της Ξάνθης.
Πρόκειται για έναν 46χρονο που δεν είχε δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν τις Αρχές.
Αστυνομικοί κατόπιν εισαγγελικής εντολής μπήκαν στο σπίτι του άτυχου άνδρα και τον εντόπισαν νεκρό. Εξ αρχής το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε μιας και φαίνεται πως βρέθηκε σημείωμα στο οποίο αναφέρονταν οι λόγοι που οδήγησαν τον αυτόχειρα στο απονενοημένο διάβημα.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ίδιος έβαλε τέλος στην ζωή του κόβοντας τις φλέβες του μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση