GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτισμός... 56χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο γείτονα

 Έναν 56χρονο, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο, συνέλαβαν αστυνομικοί σε αγροτική περιοχή των Σερρών, και σε βάρος του σχηματίσθ...

Πολιτισμός... 56χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο γείτονα
 Έναν 56χρονο, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο, συνέλαβαν αστυνομικοί σε αγροτική περιοχή των Σερρών, και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.
Χθες το πρωί, ο δράστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, και τραυμάτισε θανάσιμα τον σκύλο ενός 54χρονου κτηνοτρόφο, ένα τσοπανόσκυλο.
Το όπλο κατασχέθηκε και στον δράστη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης.
Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, επισημαίνεται από την Αστυνομία ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις άδικες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος, τιμωρούνται δε με φυλάκιση και χρηματική ποινή.
 Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της ευαισθησίας και της υποχρέωσης για την εξάλειψη τέτοιων περιστατικών, προτρέπει τους πολίτες να ενημερώνουν τις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές για ανάλογα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση