GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποιήθηκε το 84% των αιτήσεων των αποσπάσεων στην Πρωτοβάθμια

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ γ...

Ικανοποιήθηκε το 84% των αιτήσεων των αποσπάσεων στην Πρωτοβάθμια
Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2015-2016.
Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ανήλθαν στις 3.268 και ικανοποιήθηκαν 2.758 (ποσοστό 84 %).
Οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η περιοχή απόσπασής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.
Ενημερωτικό για τις αποσπάσεις εξέδωσαν και οι αιρετοί στο ΚΥΣΠΕ κκ Παληγιάννης και Μπράτης, οι οποίοι σημειώνουν ότι η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε εκτάκτως και ύστερα από επιμονή μας για να μην εμπλακούν οι αποσπάσεις στην απαγόρευση λόγω προεκλογικής περιόδου και ταλαιπωρηθούν χιλιάδες συνάδελφοι που θα έπρεπε να παρουσιαστούν στην οργανική τους θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση