GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόροι 8 δισ. ευρώ ως το τέλος του έτους

Φόρους που ξεπερνούν τα 8 δις. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι μέχρι το τέλος του έτους, ενώ στο οκτάμηνο Ιανουαρίου- Αυγούστο...

Φόροι 8 δισ. ευρώ ως το τέλος του έτους

Φόρους που ξεπερνούν τα 8 δις. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι μέχρι το τέλος του έτους, ενώ στο οκτάμηνο Ιανουαρίου- Αυγούστου οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο ανήλθαν στα 6,9 δις. Ευρώ.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι περισσότεροι φορολογούμενοι θα καταβάλουν τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος και στα τέλη Οκτωβρίου, οι ιδιοκτήτες ακινήτων την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ. Περισσότερα από 1, 1 δις. ευρώ προσδοκά το κράτος από τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Από τον Αύγουστο έχει ξεκινήσει και η παρακράτηση της αυξημένης εισφοράς αλληλεγγύης για όσους έχουν εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ. Για όσους οφείλουν ποσά άνω των 70.000 ευρώ θα εφαρμοστεί το αυτοματοποιημένο σύστημα κατασχέσεων, ενώ δεν ισχύει το όριο του 25% για κατασχέσεις μισθών – συντάξεων, καθώς καταργήθηκε με το νέο μνημόνιο. Σημειώνεται ότι το ακατάσχετο έχει κατέβει στα 1.000 ευρώ από 1.500 ευρώ που ίσχυε έως τώρα.

ΠΗΓΗ: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση