GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: 9χρονο αγόρι νεκρό από πυροβολισμούς στην αυλή του σπιτιού του

Ένα 9χρονο αγόρι σκοτώθηκε και τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά ενός αγνώστου στην πόλη Σάρλοτ στη Βόρεια Καρολίνα, μετέδωσα...

ΗΠΑ: 9χρονο αγόρι νεκρό από πυροβολισμούς στην αυλή του σπιτιού του
Ένα 9χρονο αγόρι σκοτώθηκε και τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά ενός αγνώστου στην πόλη Σάρλοτ στη Βόρεια Καρολίνα, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την αστυνομία.

Σε προηγούμενες ανακοινώσεις της, η αστυνομία ανέφερε ότι σκοτώθηκε ένα κορίτσι. Ωστόσο αργότερα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η αστυνομία εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία διόρθωνε την πληροφορία αυτή και διευκρίνιζε ότι το θύμα είναι ένα 9χρονο αγόρι.

"Είναι ένα λυπηρό περιστατικό. Πρέπει να ψάξουμε πολύ, ως τα βάθη της ψυχής μας, ως πόλη και ως χώρα, γιατί δεν είναι ασφαλές ένα 9χρονο παιδί που παίζει στην μπροστινή αυλή" του σπιτιού του, δηλώνει αξιωματούχος της αστυνομίας στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, την οποία επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η επίθεση αυτή έγινε στην αυλή μιας ιδιόκτητης κατοικίας κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής γιορτής, διευκρίνισαν κάποια μέσα ενημέρωσης. Από τα πυρά τραυματίστηκαν ελαφρά δύο ενήλικες και άλλο ένα παιδί, σύμφωνα με το δίκτυο WSOC-TV.

Οι αρχές αναζητούν τον ύποπτο για την επίθεση αυτή, σύμφωνα με το δίκτυο, τα κίνητρα για την οποία παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση