GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aναμόρφωση του ασφαλιστικού...

Την σύμπηξη των τεσσάρων διαφορετικών προτάσεων που προκρίνονται για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού θα προσπαθήσει κατά την διάρκεια των ...

Ενιαίοι κανόνες ασφάλισης για όλα τα Ταμεία- Τι αλλάζει
Την σύμπηξη των τεσσάρων διαφορετικών προτάσεων που προκρίνονται για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού θα προσπαθήσει κατά την διάρκεια των επόμενων παρεμβάσεων η 12μελής Επιτροπή Σοφών.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η επιτροπή δέχεται πιέσεις να καταθέσει ένα ενιαίο πόρισμα που θα δοθεί σε δημόσια διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους και τους θεσμούς, αν και μέχρι στιγμής στο εσωτερικό της επιτροπής εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
Παράλληλα, αποφασίστηκε η σύσταση άτυπης υποεπιτροπής, με τη συμμετοχή διοικητικών υπαλλήλων από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης και τα ασφαλιστικά ταμεία, προκειμένου να καταγράψουν σε ποια ασφαλιστικά ταμεία θα μπορούσαν να εφαρμοστούν ενιαίοι κανόνες ασφάλισης και για τους ασφαλισμένους πριν το 1993.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση