GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιον παίκτη άφησε ο ΟΣΦΠ στον ΠAO και νιώθει δικαιωμένος

Γελάνε και τα μουστάκια των ανθρώπων του Ολυμπιακού με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό. Βλέπετε, η κόντρα που υπά...

Ποιον παίκτη άφησε ο ΟΣΦΠ στον ΠAO και νιώθει δικαιωμένος
Γελάνε και τα μουστάκια των ανθρώπων του Ολυμπιακού με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό. Βλέπετε, η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους δύο αιωνίους δεν περιορίζεται μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς πολλά γίνονται παρασκηνιακά και εκτός γηπέδων.

Όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει στον τομέα των μεταγραφών, με τις δύο ομάδες να ακολουθούν τη δική τους τακτική και ο "νικητής" να αναδεικνύεται τις περισσότερες φορές εκ των υστέρων, αφού έχουμε δει τα αποτελέσματα εντός αγωνιστικού χώρου.

Κάπως έτσι μπορούμε να πούμε ότι οι Ερυθρόλευκοι ...την έφεραν στους Πράσινους, με έναν παίκτη που απέρριψαν και μετά από λίγο καιρό κατέληξε στο Τριφύλλι, χωρίς, ωστόσο, να έχει μπορέσει μέχρι στιγμής όχι μόνο να προσφέρει αλλά και να αγωνισθεί σε επίσημο παιχνίδι.

Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, αναφερόμαστε στην περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν, τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μπορούσε άνετα να έχει φέρει στην Ελλάδα, πριν από το καλοκαίρι, όταν προτάθηκε στον ίδιο προσωπικά, στο περιθώριο της φιέστας στο "Καραϊσκάκη" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο μάνατζερ του Γκανέζου άσου πρότεινε στο αφεντικό των πρωταθλητών των πρώην αστέρα των Μίλαν και Τσέλι, αλλά το όνομά του δεν έκανε "κλικ", από τη στιγμή που επρόκειτο για έναν παίκτη που βρισκόταν σε πτώση και τον ταλαιπωρούσαν πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Το "όχι" του Μαρινάκη για τον Εσιέν στην ουσία άνοιξε, μετά από λίγο καιρό, τον δρόμο στον Παναθηναϊκό για να ασχοληθεί με την περίπτωση του Γκανέζου άσου. Οι Πράσινοι προφανώς "θαμπώθηκαν" από τη λάμψη του ονόματος του διεθνούς Γκανέζου και δεν κοίταξαν όσο θα έπρεπε τον ιατρικό του φάκελο.

Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά με τον Εσιέν να παίρνει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό μέσα σε αποθεωτικό κλίμα και τώρα, προς τα τέλη Σεπτέμβρη, να παραμένει ακόμα αβέβαιο πότε θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Μια εξέλιξη, βεβαίως, που δικαιώνει απόλυτα τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών κα εκθέτει ανεπανόρθωτα τους Πράσινους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση