GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χέρια της Axel Springer η ιστοσελίδα Business Insider

Τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Business Insider εξαγόρασε ο γερμανικός εκδοτικός όμιλος Axel Springer, έναντι 306 εκατομμυρίων ευρώ. “...

Στα χέρια της Axel Springer η ιστοσελίδα Business Insider
Τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Business Insider εξαγόρασε ο γερμανικός εκδοτικός όμιλος Axel Springer, έναντι 306 εκατομμυρίων ευρώ.

“Η εξαγορά αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην στρατηγική του Ομίλου μας να αυξήσει την ψηφιακή του παρουσία, να διευρύνει το δημοσιογραφικό του χαρτοφυλάκιο στον αγγλόφωνο χώρο και να αναπτυχθεί στην καινοτόμο ψηφιακή δημοσιογραφία”, ανακοίνωσε ο Όμιλος Axel Springer, στο οποίο ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι εφημερίδες Bild και Die Welt. Πριν από λίγο καιρό είχε αποτύχει να αγοράσει τους Financial Times, οι οποίοι κατέληξαν στην ιαπωνική Nikkei.

Σύμφωνα, πάντως, με αναλυτές του κλάδου, ο Όμιλος Axel Springer προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να αναπτυχθεί ως πλατφόρμα για διαδικτυακές ειδήσεις, καθώς συρρικνώνεται η δημοτικότητα των εφημερίδων του. Επιπλέον, οι οικονομικές ειδήσεις εξελίσσονται σε εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση