GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής του Black Mass! Τον αναγνωρίζετε;

Εσείς αναγνωρίζετε τον ηθοποιό που πρωταγωνιστή στη νέα ταινία που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, το Black ...

Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής του Black Mass! Τον αναγνωρίζετε;
Εσείς αναγνωρίζετε τον ηθοποιό που πρωταγωνιστή στη νέα ταινία που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, το Black Mass; (Δείτε το τρέιλερ στο τέλος του κειμένου)
Και αν δεν τον αναγνωρίζετε, σίγουρα τον... γνωρίζετε: είναι ο Τζόνι Ντεπ!
Ο διάσημος και γοητευτικότατος ηθοποιός δεν δίστασε να τσαλακώσει (πολύ!) την εικόνα του για να υποδυθεί τον Whitey Bulger, το πλέον διαβόητο γκάνγκστερ, μετά τον Αλ Καπόνε, στην ιστορία των ΗΠΑ.
Αδελφός Γερουσιαστή, ο Bulger έδρασε στη Νότια Βοστώνη και υπήρξε πάρα πολύ γνωστός για την αποτρόπαιη βία που χρησιμοποιούσε.
Η ταινία αφορά την... ανίερη συμμαχία (αυτός είναι εξάλλου και ο ελληνικός τίτλος της ταινίας) μεταξύ του Bulger και του FBI: ο γκάνγκστερ έγινε πληροφοριοδότης του FBI στον πόλεμο της υπηρεσίας πληροφοριών εναντίον μιας αδυσώπητης φαμίλιας της Μαφίας που όργωνε την Βοστόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση