GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόσοβο: Μέλη κινήματος γκρέμισαν φράχτη έξω από το κυβερνητικό κτίριο

Μέλη του αντιπολιτευόμενου κινήματος "Αυτοδιάθεση" γκρέμισαν χθες τον πρόσθετο μεταλλικό φράχτη που είχαν τοποθετήσει νωρίτε...

Κόσοβο: Μέλη κινήματος γκρέμισαν φράχτη έξω από το κυβερνητικό κτίριο
Μέλη του αντιπολιτευόμενου κινήματος "Αυτοδιάθεση" γκρέμισαν χθες τον πρόσθετο μεταλλικό φράχτη που είχαν τοποθετήσει νωρίτερα οι αρχές της Πρίστινας γύρω από την έδρα της κυβέρνησης, μεταδίδουν ΜΜΕ του Κοσόβου.
Η κυβέρνηση του Κοσόβου ενίσχυσε τα μέτρα ασφάλειας στις έδρες κυβερνητικών θεσμών και τα μέτρα προστασίας αξιωματούχων, διευκρινίζοντας ότι τα βήματα αυτά δεν συνδέονται με τις εξελίξεις στο εσωτερικό του Κοσόβου, αλλά με την κατάσταση στην περιοχή.
Σε κυβερνητική ανακοίνωση που διανεμήθηκε στα ΜΜΕ τονίζεται ότι τα μέτρα ασφάλειας που λαμβάνονται τις τελευταίες μέρες αποτελούν συνέχεια προσπάθειας βελτίωσης της ασφάλειας που άρχισε τον περασμένο μήνα, μετά από αποτίμηση της κατάστασης στην περιοχή.
Το κίνημα "Αυτοδιάθεση" αντιτίθεται στην εφαρμογή των συμφωνιών Βελιγραδίου - Πρίστινας και κυρίως στη συγκρότηση Ένωσης Σερβικής Δήμων, επισημαίνοντας ότι εγκρίθηκε πολιτική αυτονομία στη σερβική οντότητα στο Κόσοβο και ανήγγειλε διαδηλώσεις.
Ωστόσο, η κυβέρνηση του Κοσόβου επισημαίνει ότι η ενίσχυση των μέτρων ασφάλειας δεν συνδέεται με τις εσωτερικές εξελίξεις και διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι δεν υπάρχει λόγοι ανησυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση