GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός αποστολής ο Λαγός μετά από πειθαρχικό παράπτωμα

Αρκετές απουσίες καλείται να διαχειριστεί ο Γιάννης Αναστασίου για τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο,...

Εκτός αποστολής ο Λαγός μετά από πειθαρχικό παράπτωμα

Αρκετές απουσίες καλείται να διαχειριστεί ο Γιάννης Αναστασίου για τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και άλλους που είναι ακόμα ανέτοιμοι και δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. 

Δεν ισχύει όμως αυτό για τον Τάσο Λαγό, ο οποίος και αποκλείστηκε από την αποστολή του «τριφυλλιού» για το παιχνίδι με τους Κρητικούς. Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο νεαρός άσος θα πάρει ανάσες, σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, στην προπόνηση της Πέμπτης έκανε ένα σκληρό τάκλιν στον Νίνη και δέχθηκε τις παρατηρήσεις του Ρούτερ. 

Ο ποδοσφαιριστής, όμως, αντιμίλησε στον συνεργάτη του Άγγλο βοηθό του Αναστασίου, αλλά η συγγνώμη που είπε την Παρασκευή δεν ήταν αρκετή για να βρεθεί στην αποστολή, με τον Έλληνα τεχνικό να στέλνει ένα γερό «μήνυμα» σε όλους πως δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση