GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύελλα στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για τον Μπόλαρη!

Συντάκτης: Νίκος Φωτόπουλος «Η μέρα της μαρμότας» στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. ...

Συντάκτης: Νίκος Φωτόπουλος

«Η μέρα της μαρμότας» στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Πέτρα του σκανδάλου, η υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη και η τοποθέτησή του στην τέταρτη εκλόγιμη θέση, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει δεύτερο κόμμα.

Θυμίζουμε ότι στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου οι αντιδράσεις που οδήγησαν στην παραίτηση του συντονιστή της κομματικής οργάνωσης είχαν να κάνουν με τις υποψηφιότητες του Χάρρυ Κλυνν, του Γιάννη Μυλόπουλου και του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη (ο οποίος τελικά τοποθετήθηκε, εξελέγη, έφτασε να είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τώρα τοποθετείται στην έκτη θέση της λίστας).

Ενώ κατά σειρά τοποθετήθηκαν στις πρώτες θέσεις ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο Γιάννης Αμανατίδης και ο Τάσος Κουράκης, η τοποθέτηση Μπόλαρη προκάλεσε «σεισμό» στον κόσμο της Νομαρχιακής που απέμεινε στο κόμμα μετά τον κύκλο των παραιτήσεων και δημιούργησε προσωρινή παράλυση τον τοπικό μηχανισμό.

Μετά την ανακοίνωση για τον κ. Μπόλαρη συνεδρίασε η Νομαρχιακή σε κλίμα έντασης με την παρουσία τριών βουλευτών και άνοιξε νέος κύκλος παραιτήσεων, ακόμη και υποψηφίων που είχαν ανακοινωθεί. Μέχρι αργά το βράδυ πληροφορίες έφεραν να παραιτούνται της υποψηφιότητάς τους τουλάχιστον η πανεπιστημιακός Σάσα Λαδά, η Δήμητρα Θωμά, η εκπαιδευτικός Αννα Ρογδάκη, ο γιατρός κ. Κουτμερίδης, και το τοπίο ήταν θολό σχετικά με το ποιοι τελικά θα τους αντικαθιστούσαν.

Υπήρξαν διαμαρτυρίες σε υψηλούς τόνους από μέλη που δεν αποδέχονταν να πέφτει στην πέμπτη θέση ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης. Κι ακόμη ο κ. Κομνής (που δεν παραιτήθηκε τελικά) από τα ιδρυτικά μέλη του δραστήριου τοπικού Κοινωνικού Ιατρείου δέχθηκε ισχυρές πιέσεις να παραιτηθεί, αφού ο κ. Μπόλαρης είναι συνδεδεμένος, ως υφυπουργός του κ. Λοβέρδου, στην υπόθεση με τις οροθετικές γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση