GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαμβακούλας: Ο Μπερμπάτοφ μπορεί να βάλει γκολ και με τα... αυτιά

Το εγκώμιο του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έπλεξε ο Νίκος Βαμβακούλας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον πάντα μοναδικό του τρόπο. "Είνα...

Βαμβακούλας: Ο Μπερμπάτοφ μπορεί να βάλει γκολ και με τα... αυτιά
Το εγκώμιο του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έπλεξε ο Νίκος Βαμβακούλας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον πάντα μοναδικό του τρόπο.

"Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει γκολ με τη μύτη και τα αυτιά του. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το καταλάβει αυτό και να προσαρμοστεί πάνω του», τόνισε στην εκπομπή Football Factory και συνέχισε σχολιάζοντας την χθεσινή ήττα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

«Είδα μια εικόνα καλύτερη σε κάποια σημεία συγκριτικά με τα άλλα παιχνίδια της ομάδας. Είδα παιδιά που θέλουν να παίξουν και άλλα που δεν έχουν διάθεση να παίξουν γιατί είναι έτσι η κατάσταση. Πρέπει να φέρουν έναν προπονητή να κάνει μια νέα αρχή η ομάδα. Έχουμε καλούς παίκτες αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση. Καλό θα είναι κάποιοι παίκτες που δεν έχουν όρεξη να το πουν να μην πάνε. Έχουμε παίκτες που κάποιος πρέπει να τους μαζέψει. Είναι θέμα προπονητή 100%. Ο Έλληνας παίκτης έχει να δώσει πολλά να δώσει και εάν βρεθεί ο κατάλληλος μπορεί να το κάνει. Φοβάμαι ότι με όλα αυτά κάποιοι παίκτες δεν θα θέλουν να έρθουν να παίξουν», τόνισε και κατάληξε:

«Πιστεύω ότι πρέπει να είναι Έλληνας προπονητής. Και ο Παράσχος είναι μια πολύ καλή επιλογή».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση