GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οι πρόσφυγες δεν πρέπει να διαλέγουν ελεύθερα που θα μείνουν"

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ δήλωσε πως οι πρόσφυγες που συρρέουν στην Ευρώπη δεν θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επ...

Οι πρόσφυγες δεν πρέπει να διαλέγουν ελεύθερα που θα μείνουν

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ δήλωσε πως οι πρόσφυγες που συρρέουν στην Ευρώπη δεν θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν πού θα εγκατασταθούν.

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Der Tagesspiegel, ο ντε Μεζιέρ δήλωσε πως οι πρόσφυγες στους οποίους δίνεται προστασία στην Ευρώπη θα πρέπει να αποδεχθούν πως θα κατανέμονται σε όλες τις χώρες της Ένωσης.

"Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους πρόσφυγες να επιλέξουν ελεύθερα πού θέλουν να μείνουν – αυτό δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο", είπε.

"Δεν μπορεί επίσης να είμαστε υποχρεωμένοι να καταβάλουμε επιδόματα που προβλέπει η γερμανική νομοθεσία στους πρόσφυγες που έχουν κατανεμηθεί σε μία χώρα της ΕΕ και στη συνέχεια έρχονται έτσι κι αλλιώς στη Γερμανία", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση