GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατσικάρης: Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαστε έτοιμοι

Έτοιμος ο ίδιος αλλά και η ομάδα του για το κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα της Ισπανίας δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσ...

Κατσικάρης: Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαστε έτοιμοι

Έτοιμος ο ίδιος αλλά και η ομάδα του για το κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα της Ισπανίας δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ, Φώτης Κατσικάρης. Όπως είπε η Εθνική ήξερε ότι θα είχε ένα δύσκολο παιχνίδι στη συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά είναι έτοιμη. "Παρά τα προβλήματα, η Ισπανία παραμένει μια μεγάλη ομάδα που έχει εμπειρία και προσωπικότητες" είπε ο προπονητής της Ελλάδας.

"Πρέπει να έχουμε αρκετή επιμονή και υπομονή, γιατί είναι μία ομάδα που σε βάζει σε δύσκολες καταστάσεις. Θα πρέπει να σταματήσουμε τα εύκολα καλάθια της. Έχουμε δουλειά να κάνουμε στον Πάου, στον Σέρχιο (Ροντρίγκεθ), όσον αφορά στη δημιουργία και στην εκτέλεση. Έχουμε να κάνουμε δουλειά για τα ριμπάουντ. Γενικά, θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε το κάτι καινούριο των Ισπανών" πρόσθεσε.

Για την τεχνική που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα, ο Έλληνας προπονητής είπε "να τρέξουμε και να παίξουμε έξυπνα, καθώς είναι ομάδα που τιμωρεί το λάθος. Η ταχύτητα και στον αιφνιδιασμό και στο μισό γήπεδο θα είναι σημαντικός παράγοντας για το ματς. Αν είμαστε συνεπείς από την αρχή, θα μπορούμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να τον φέρουμε (τον Γκασόλ) σε μία κατάσταση που να μην μπορεί. Φοβίζει γιατί είναι τεράστιος και πανέξυπνος. Σίγουρα όμως πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί πάνω του".

Όσο για τον "κακό δαίμονα" (η Ελλάδα έχασε στον ημιτελικό του 2007 από την Ισπανία), ο κ. Κατσικάρης είπε ότι "ούτε οι παίκτες, ούτε και εγώ έχουμε μπει σε αυτό το "τούνελ". Αυτό σου "τρώει" το μυαλό και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Οι παίκτες είναι πολύ ήρεμοι και μιλούν μόνο για τεχνικά θέματα. Αυτό το πράγμα, προσωπικά, δεν έχει μπει καθόλου μέσα μου. Να ξέρετε, οι Βάσκοι θα χαρούν πολύ εάν νικήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση