GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο άλμπουμ από την Αντέλ;

Περισσότερα από τέσσερα χρόνια έχει να βγάλει καινούργιο άλμπουμ η Adele (Αντέλ), ενώ η τελευταία της δουλειά πούλησε περισσότερα από 3...

Νέο άλμπουμ από την Αντέλ; Περισσότερα από τέσσερα χρόνια έχει να βγάλει καινούργιο άλμπουμ η Adele (Αντέλ), ενώ η τελευταία της δουλειά πούλησε περισσότερα από 30 εκατ. αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Το τελευταίο διάστημα όμως η μουσική βιομηχανία βρίσκεται σε διαδικασία επανεμφάνισης της διάσημης τραγουδίστριας. Αν και πέρσι το καλοκαίρι είχε πάλι κυκλοφορήσει η φήμη ότι θα έκανε μία νέα δουλειά μέσα στο χρόνο, τελικά τίποτα δεν υλοποιήθηκε. Όλο αυτό το διάστημα η Adele έχει διατηρήσει χαμηλό προφίλ, αν και έκανε ένα tweet με μια φωτογραφία του εαυτού της παρέα με την Stevie Nicks (Στίβι Νικς) μετά από μια συναυλία του συγκροτήματος Fleetwood Mac στο Λονδίνο τον περασμένο Μάιο.
Ωστόσο, το περιοδικό «Billboard» αναφέρει τώρα ότι η δισκογραφική εταιρεία της Adele, XL Recordings, σχεδιάζει την επιστροφή της τραγουδίστριας τον Νοεμβρίου, με το τρίτο της άλμπουμ, για όσους αναμένουν να την ακούσουν διακαώς.
Ωστόσο μέχρι στιγμή δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα ο τίτλος του δίσκου. Πάντως έχει ακουστεί ότι στη νέα προσπάθεια της τραγουδίστριας θα συμπράξουν ο Danger Mouse (Ντέιντζερ Μάους), από το συγκρότημα Gnarls Barkley (Γκναρλς Μπάρκλεϊ), ο επιτυχημένος παραγωγός της Britney Spears (Μπρίτνεϊ Σπίαρς), Max Martin (Μαξ Μάρτιν) και ο Ryan Tedder (Ράιν Τέντετ) από το συγκρότημα OneRepublic. Όμως τίποτα από αυτά δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί, αλλά σίγουρα είναι μία καλή και πολλά υποσχόμενη είδηση για όλους όσοι λαχταρούν να ακούσουν ένα νέο «Someone Like You».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση