GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κορίτσια του Λεβέντη - ΦΩΤΟ

Οι εντυπωσιακές γυναίκες που επέλεηε να εντάξει στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων ο Βασίλης Λεβέντης τραβούσαν σαν μαγνήτης τα βλέμματα κάθ...

Τα κορίτσια του Λεβέντη - ΦΩΤΟ

Οι εντυπωσιακές γυναίκες που επέλεηε να εντάξει στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων ο Βασίλης Λεβέντης τραβούσαν σαν μαγνήτης τα βλέμματα κάθε φορά που συνόδευαν τον πρόεδρο του κόμματος στις προεκλογικές εμφανίσεις του. Μπορεί να μην κατάφεραν να μπουν στη βουλή, όμως τα κορίτσια του Λεβέντη απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια.

Η ξανθιά που έγινε η σκιά του προέδρου και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στο Ζάππειο είναι η 29χρονη Δήμητρα Γουσέτη και ήταν υποψήφια στις Κυκλάδες.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του American University of Athens και από τα 22 χρόνια της εργάζεται σε τεχνική εταιρεία. 

Όπως η ίδια έχει δηλώσει, έχει δύο παιδιά, την Αθήνα και την Πάρο, ενώ αυτό που την απασχολεί περισσότερο είναι να βρεθεί τρόπος να ανακουφιστούν οι πολίτες που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

Η πρασινομάτα Σπυριδούλα Γκαράβελου γεννήθηκε στην Καρδίτσα, ήταν υποψήφια στη Β΄ Αθήνας και είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών Δυτικής Ελλάδας, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Βιοπληροφορική. Ο πατέρας της είναι εδώ και 25 χρόνια μέλος της Ένωσης Κεντρώων και η ίδια στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τον Βασίλη Λεβέντη.

Η Μαρία Δανάη Αγγέλου, μητέρα ενός 9χρονου αγοριού, ήταν υποψήφια βουλευτής Β΄ Πειραιά. Είναι πτυχιούχος του κολλεγίου Saint George, στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων και Marketing. Εργάστηκε ως σύμβουλος  σε ναυτιλιακή επιχείρηση κι από το 2000 διατηρεί δική της επιχείρηση εφαρμογών σε τεχνικά έργα και εμπορίας τεχνικών υλικών.

Η Καλομοίρα Πάτρα είναι άλλη μια εντυπωσιακή γυναίκα που "κατέβηκε" στο πλευρό του Βασίλη Λεβέντη, εκπροσωπώντας τον νομό Αιτωλοκαρνανίας. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο με την καλίγραμμη και καλαίσθητη παρουσία της όσο και με την ανάπτυξη των θέσεών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση