GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποβρύχια χορευτική παράσταση στο Σούνιο - ΦΩΤΟ

Yποβρύχια, χορευτική και εικαστική παράσταση με τίτλο «Σταγόνες της Αναπνοής» και δυναμικό μήνυμα «είμαστε όλοι ίσοι κάτω από το νερό», πο...

Υποβρύχια χορευτική παράσταση στο Σούνιο - ΦΩΤΟ
Yποβρύχια, χορευτική και εικαστική παράσταση με τίτλο «Σταγόνες της Αναπνοής» και δυναμικό μήνυμα «είμαστε όλοι ίσοι κάτω από το νερό», που παίρνουν μέρος δεκατέσσερις υποβρύχιοι χορευτές (μεταξύ αυτών 3 χορευτές με αναπηρία και 3 παιδιά) προερχόμενοι από τη Γαλλία, την Ελλάδα και την Κύπρο, πραγματοποιήθηκε στο Ακρωτήριο Σουνίου.
Για πρώτη φορά στον κόσμο, οι χορογράφοι Sophie Bulbulyan (DK-BEL/Γαλλία) και Αποστολία Παπαδαμάκη (Quasi Stellar/Ελλάδα), σε συνεργασία με τη Λία Χαράκη (Pelma/Κύπρος) και μια ομάδα καλλιτεχνών από δώδεκα συνεργαζόμενες χώρες παρουσιάζουν μια υποθαλάσσια παράσταση με υποβρύχιο κοινό.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα πραγματοποιηθούν τρεις παραστάσεις σε βάθος 6 μέτρων στη θάλασσα, κάτω από τον αρχαίο ναό του Ποσειδώνα, σε ένα υποθαλάσσιο κυκλικό σκηνικό του Γιώργου Γεωργίου, μέσα στο ηχητικό περιβάλλον της πρωτότυπης μουσικής σύνθεσης του Τρύφωνα Κουτσουρέλη που θα ακούγεται τόσο στο βυθό όσο και στη στεριά.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση