GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γερμανικός καιροσκοπισμός σε όλο του το μεγαλείο!‏

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός email: johnpreve@gmail.com Η είδηση ... Η Γερμανία που αποτελεί τον τελικό προορισμό για πολλούς από τ...

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
email: johnpreve@gmail.com

Η είδηση ...
Η Γερμανία που αποτελεί τον τελικό προορισμό για πολλούς από τους ανθρώπους που αιτούνται άσυλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή των διαδικασιών της συνθήκης του Δουβλίνου για τους πρόσφυγες που προέρχονται από την Συρία.

Ο σχολιασμός ...
Θεωρώ ότι ο Γερμανικός αυτός καιροσκοπισμός είναι μια ευκαιρία για την Ελληνική πολιτεία να καταγγείλει επιτέλους την περιβόητη συνθήκη του Δουβλίνου η οποία όπως είναι γνωστό εγκλωβίζει στην Ελλάδα και γενικά στον Ευρωπαϊκό Νότο όλες αυτές τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών.

Οι Γερμανοί λοιπόν για άλλη μία φορά δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο τους αφού ναι μεν καταργούν πολύ σωστά την συνθήκη και δηλώνουν πρόθυμοι να φιλοξενήσουν ένα σημαντικό αριθμό μεταναστών αλλά επιλέγουν την εθνικότητα αυτών!!!

Μοιάζουν σαν τους ζωέμπορους που διαλέγουν μέσα από το κοπάδι τα καλύτερα ζώα προκειμένου να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από την εκμετάλλευση τους.

Στην προκειμένη περίπτωση τα "παχουλά ζώα" είναι οι Σύριοι μετανάστες οι οποίοι είναι οι μόνοι που γίνονται δεκτοί από τους Γερμανούς τυχοδιώκτες. Με απλά λόγια οι απόγονοι του 3ου Ράιχ ζητούν να πάρουν όσους έχουν γεμάτο το πορτοφόλι μιας και οι Σύριοι ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους για την οικονομική τους κατάσταση αλλά και για το μορφωτικό τους επίπεδο και αφήνουν την "σαβούρα" κατ΄αυτούς δηλ. τους πραγματικά εξαθλιωμένους και εντελώς αμόρφωτους σε εμάς.

Καταλαβαίνετε βέβαια τι κινδύνους εγκυμονεί ο εγκλωβισμός όλων αυτών των ανθρώπων στην χώρα μας οι οποίοι είναι σίγουρο ότι στο άμεσο μέλλον θα μετατραπούν σε έναν οργισμένο όχλο ο οποίος θα διεκδικήσει με όλους τους τρόπους σε μια διαλυμένη χώρα, το ψωμί, το νερό και την στέγαση του.

Αυτοί όλοι που τώρα μάχονται για τις πρωτιές ή την είσοδό τους στην επερχόμενη Βουλή θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν τον επερχόμενο κίνδυνο και να κάνουν ένα τάιμ άουτ στις πολιτικές τους αντιπαραθέσεις προκειμένου να συμφωνήσουν σε άμεσα μέτρα για αυτό το μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα.
Αν κάποιοι από αυτούς αισθάνονται στο ελάχιστο ότι είναι Έλληνες ας προτείνουν μονομερώς την άμεση κατάργηση της συμφωνίας του Δουβλίνου όχι επιλεκτικά όπως έκαναν οι Γερμανοί αλλά για όλους τους οποίους θα πρέπει να αρχίσουμε να εφοδιάζουμε με ταξιδιωτικά έγγραφα να πηγαίνουν εκεί που πραγματικά θέλουν.

Το βέβαιο όμως είναι ότι λόγω της μέχρι τώρα αδράνειας και γενικευμένης ανικανότητας των αρχών πολλοί συμπατριώτες μας προκειμένου να υπερασπιστούν τις οικογένειες και την ζωή τους αρχίζουν να προετοιμάζονται για τα χειρότερα τα οποία εύχομαι να μη τα ζήσουμε ποτέ γιατί θα είναι οδυνηρά για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση