GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ διαψεύδει (χλιαρά) τα περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Με μια λιτή και μάλλον χλιαρή  ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα ενδεχόμενο που έδειξε να αφήνει...

Με μια λιτή και μάλλον χλιαρή  ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα ενδεχόμενο που έδειξε να αφήνει ανοιχτό ο Πάνος Καμμένος, με προϋπόθεση την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου.
«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις φήμες περί δήθεν προτάσεων συνεργασίας του κ. Τσίπρα προς το ΠΑΣΟΚ» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου. «Όσον αφορά τις δηλώσεις Καμμένου, απαξιούμε να τις σχολιάσουμε» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Σε συνάντησή του το μεσημέρι της Δευτέρας με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει: «Δεν έχει κανένα λόγο η κ. Γεννηματά να απολογείται για τον κ. Βενιζέλο. Δεν έχει κανένα λόγο να έχει στους κόλπους του κόμματός της πολιτικούς οι οποίοι έχουν εμπλακεί στις λίστες Λαγκάρντ ή στις λίστες των υποβρυχίων ή στα άλλα σκάνδαλα».
«Ενσωματώσαμε ένα μεγάλο κομμάτι του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι μια χρυσή ευκαιρία να απομονωθούν τα βαρίδια και με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία να λάβει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης και να προχωρήσει στο αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση