GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "ψευτράκος" και ο "αυτοφωράκιας" με χαμόγελα και φιλοφρονήσεις στην Κρήτη...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το Ηράκλειο μετά τη διήμερη περιοδεία του στην δυτική Κρήτη και ο πρόεδρος της ΝΔ έφθ...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το Ηράκλειο μετά τη διήμερη περιοδεία του στην δυτική Κρήτη και ο πρόεδρος της ΝΔ έφθανε στο αεροδρόμιο Ν.Καζαντζάκης για τη δική του διήμερη περιοδεία στο νησί.
Η συνάντηση δεν θα γινόταν, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στην αίθουσα αναχωρήσεων, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα επιβιβαζόταν απευθείας από την πίστα για να αναχωρήσει προς το Λασίθι. Ωστόσο κάποιοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΝΔ ότι ο Α.Τσίπρας βρίσκεται στην αίθουσα αναχωρήσεων και ο Β.Μεϊμαράκης πήρε την πρωτοβουλία να πάει να χαιρετήσει τον αντίπαλο του!
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας με τον Αλεξη Τσίπρα τόνισε ότι καθώς είναι Κρητικός, η παράδοση της φιλοξενίας επιβάλλει να τον χαιρετήσει και στην συνέχεια είχαν μια συζήτηση σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ανταλάσσοντας φιλοφρονήσεις και ευχές.
Οι δύο άντρες -που έχουν ανταλλάξει σκληρούς χαρακτηρισμούς όπως  "ψευτράκος" και "αυτοφωράκιας, τις τελευταίες ημέρες- ανανέωσαν το ραντεβού τους, για το μεταξύ τους τηλεοπτικό ντιμπέιτ, που έχει κλείσει οριστικά για τις 14 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση