GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη συνεργός του Μαζιώτη στο Βόλο

Έρευνες σε πολυκατοικία στο κέντρο του Βόλου, στη διασταύρωση των οδών Γαλλίας και Περεβού, διεξάγει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπη...

Συνελήφθη συνεργός του Μαζιώτη στο Βόλο

Έρευνες σε πολυκατοικία στο κέντρο του Βόλου, στη διασταύρωση των οδών Γαλλίας και Περεβού, διεξάγει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από τις 11 το πρωί. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και δεν επιτρέπουν τη διέλευση πεζών και οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια της επιχέιρησης έγιναν τρεις συλλήψεις, μεταξύ των οποίων συνεργάτης του Μαζιώτη. Πρόκειται για τον καταζητούμενο Γιώργο Πετρακάκος, ένας από τους ληστές της τράπεζας του Διστόμου που διέφυγαν με φουσκωτό. Μαζί του έχει συλληφθεί η σύντροφός του και ένα ακόμα άτομο, αγνώστων στοιχείων.  

Παράλληλα, βρέθηκε και δεύτερη γιάφκα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Βόλου, όπου μέσα υπάρχουν και όπλα.  

Ο Γ. Πετρακάκος αναζητείτο στην ευρύτερη περιοχή μετά την προηγούμενη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αγχίαλο, ενώ κατηγορείται και για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες, μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη.

Η συμμορία εξαρθρώθηκε πριν από λίγο καιρό στην Αγχίαλο, όπου συνελήφθησαν δύο μέλη της, ενώ αυτοκτόνησε ο Σπύρος Γραβίλας.

Επίσης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, έρευνες διεξάγονται και σε άλλη περιοχή του Βόλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση