GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξιάδης: Να φοβούνται μόνο όσοι έκρυβαν χρήματα

Οι έλεγχοι που θα διενεργήσει η εφορία μέσω του περιουσιολογίου δεν θα επηρεάσουν τη μεγάλη πλειονότητα των καταθετών διαβεβαίωσε ο αναπλη...

Αλεξιάδης: Να φοβούνται μόνο όσοι έκρυβαν χρήματα
Οι έλεγχοι που θα διενεργήσει η εφορία μέσω του περιουσιολογίου δεν θα επηρεάσουν τη μεγάλη πλειονότητα των καταθετών διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.
 «Έχουν να φοβούνται όσοι έκρυβαν χρήματα», είπε μιλώντας στο Σκάι και ανέφερε πως για τις αδήλωτες καταθέσεις στο εξωτερικό ο στόχος των φορο-αρχών είναι να πετύχουν την εθελοντική αποκάλυψή και τον επαναπατρισμό τους.
Αναφερόμενος στους ελέγχους της εφορίας στις τραπεζικές καταθέσεις, είπε ότι η μεγάλη πλειονότητα των καταθετών δεν έχει να φοβάται τίποτα.
«Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δοθεί αμνηστία, αλλά ούτε και θα επιβληθεί ένας πολύ υψηλός και τιμωρητικός φόρος», υπογράμμισε και κάλεσε τους πολίτες να επιστρέψουν τα χρήματά τους στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Παράλληλα, τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες κλήθηκαν από το γραφείο της οικονομικής εισαγγελίας να αποστείλουν στοιχεία για επενδύσεις άνω των 500 χιλ. ευρώ που αφορούν στο διάστημα 1/6/2014 με 30/6/2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση