GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισπανική προπόνηση για τους Καρακώστα

Στην πίστα της Αλμερίας βρέθηκαν οι αδερφοί Καρακώστα, τρεις μήνες έπειτα από τον τελευταίο αγώνα του European Junior Cup και ενόψει το...

Ισπανική προπόνηση για τους Καρακώστα Στην πίστα της Αλμερίας βρέθηκαν οι αδερφοί Καρακώστα, τρεις μήνες έπειτα από τον τελευταίο αγώνα του European Junior Cup και ενόψει του έβδομου αγώνα του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στη Jerez.

Συγκεκριμένα η προπόνηση για τους αναβάτες του European Junior Cup πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Φτάνοντας στη πίστα της Αλμερίας τα δύο αδέρφια βρέθηκαν πάλι με συναθλητές τους και ήταν χαρούμενοι που θα είχαν την ευκαιρία να ξαναοδηγήσουν τη Honda CBR 650F και να προετοιμαστούν για τον 7ο αγώνα του European Junior Cup που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή στη Jerez. Η ημέρα ξεκίνησε με αναγνώριση της πίστας και σύντομα τα δύο αδέρφια προσαρμόστηκαν και οι χρόνοι τους συνεχώς βελτιώνονταν. Ο,τι τους λείπει από εμπειρία και αγώνες σε σύγκριση με τους άλλους αναβάτες το αντισταθμίζουν με τη θέληση τους και το πείσμα τους να επιτύχουν τον σκοπό τους. Το πρωτάθλημα που ακολουθούν είναι δύσκολο και απαιτητικό και το μειονέκτημα του είναι ότι έχουν λίγο χρόνο οδήγησης. Για αυτό η ευκαιρία που είχαν να οδηγήσουν στην πίστα της Αλμερίας ήταν σημαντική.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αντιμετώπισαν μηχανικά προβλήματα και με τις δύο μοτοσυκλέτες που ευτυχώς χάρη στις γνώσεις και την εμπειρία του Γιώργου Καρακώστα λύθηκαν και ο Νίκος με το Δημήτρη μπόρεσαν να συνεχίσουν την προπόνηση.

Τα δύο αδέρφια είχαν την ευκαιρία να κάνουν λίγους γύρους με τον αναβάτη της Pata Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport, Kyle Smith, που τους βιντεοσκόπησε και μετά συζήτησε μαζί τους την οδήγηση τους και τους έδωσε συμβουλές.

Η συγκεκριμένη πίστα χρησιμοποιείται από πολλούς αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Είναι μια τεχνική πίστα 5 χιλιομέτρων με ανισόπεδα και πολλές στροφές στην έρημο της Αλμερίας. Ο Νίκος και ο Δημήτρης δούλεψαν πολύ όλο το καλοκαίρι με συνεχείς προπονήσεις σε πίστες καρτ με τα Honda NSF 100 και την βοήθεια του Λευτέρη Πίππου, πρωταθλητή trial και ταχύτητας. Επίσης γυμνάστηκαν πολύ και βελτίωσαν και τη φυσική τους κατάσταση.

Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση