GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρόταση της Ρένας Δούρου που έγινε αμέσως αποδεκτή από τους χρυσαυγίτες...

Η αθλιότητα κάποιων στελεχών του Σύριζα δεν γνωρίζει όρια, ενώ η προκλητικότητά τους σε εξοργίζει. Αυτή την φορά ο λόγος για την Ρένα Δού...

Η αθλιότητα κάποιων στελεχών του Σύριζα δεν γνωρίζει όρια, ενώ η προκλητικότητά τους σε εξοργίζει. Αυτή την φορά ο λόγος για την Ρένα Δούρου. Αφού αυτή η «κυρία» σαν υπεύθυνη εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, τότε που το κόμμα της ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση,εκθείαζε και έκανε την αγιογραφία σφαγέα του παλαιστινιακού λαού Σιμόν Πέρες, αφού αργότερα σαν υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ «Δύναμη Ζωής», ψαρεύοντας ψήφους απ’ το θρησκόληπτο «ποίμνιο» έκανε επίσκεψη στο «άγιο» όρος ψάλλοντας τροπάρια στην «αναντικατάστατη προσφορά του Αγίου Ορους ανά τους αιώνες»,παραχαράζοντας την ιστορία μας, σήμερα φτάνει στο σημείο να επιχειρεί να συσκοτίσει εντελώς ακόμα και τα πρόσφατα ιστορικά γεγονότα.

Σαν επικεφαλής του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αποφασίζει να γιορταστεί η επέτειος της απελευθέρωσης της Αθήνας, χωρίς όμως να γίνει καμιά αναφορά σε ότι έχει σχέση με το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, την ΕΠΟΝ και τον κύριο αιμοδότη τους, το ΚΚΕ.

Είπαμε, να έχει μετάλλαξη ο ΣΥΡΙΖΑ και να καταλήξει ένα κυβερνητικό κόμμα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απ’ τις μνημονικές, βάρβαρα ταξικές πολιτικές που εφάρμοσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Να βγαίνουν όμως στελέχη τους και να θέλουν να ξαναγράφουν την ιστορία, πάει πολύ.

Υ.Γ: Η πρόταση της Ρένας Δούρου έγινε αμέσως αποδεκτή από τους χρυσαυγίτες περιφερειακούς συμβούλους!
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/09/blog-post_644.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση