GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε πολυτελή βίλα επιχειρηματία στο Σούνιο, από τις αρχές του καλοκαιριού, ο Τσίπρας!

Σε πολυτελή βίλα στο Σούνιο φαίνεται πως είχε εγκατασταθεί ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του, από τις αρχές του κ...

Σε πολυτελή βίλα στο Σούνιο φαίνεται πως είχε εγκατασταθεί ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του, από τις αρχές του καλοκαιριού.

Η οικογένεια Τσίπρα περνούσε ξέγνοιαστες στιγμές στη βίλα του επιχειρηματία της DHI, Κωνσταντίνου Γιώτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τους την είχε παραχωρήσει.

Στις φωτογραφίες, που έφερε στο φως το «Πρώτο Θέμα» και που προέρχονται από το προφίλ στο Facebook του επιχειρηματία της DHI, μιας εταιρείας που ασχολείται με την εμφύτευση μαλλιών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται χαμογελαστός να οδηγεί το σκάφος του κ. Γιώτη, ενώ σε μια άλλη παίζει ποδοσφαιράκι με την παρέα του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 26 Αυγούστου, να έγινε πάρτι με αφορμή την πανσέληνο με περίπου 60 καλεσμένους.






Φωτογραφία από την Πρωτομαγιά από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Γιώτη στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση