GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Δεν ήταν μια νίκη Τσίπρα, γιατί δεν είχε αντίπαλο - ΒΙΝΤΕΟ

"Ευχαριστώ τον λαό που αντιλήφθηκε έστω καθυστερημένα σε τι κώδικα μιλούσα" σημείωσε ο Γιώργος Λεβέντης για την είσοδο της Ένωσης ...

Λεβέντης: Δεν ήταν μια νίκη Τσίπρα, γιατί δεν είχε αντίπαλο - ΒΙΝΤΕΟ

"Ευχαριστώ τον λαό που αντιλήφθηκε έστω καθυστερημένα σε τι κώδικα μιλούσα" σημείωσε ο Γιώργος Λεβέντης για την είσοδο της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή. "Πάντα έλεγα τα ίδια, αλλά ο λαός ζούσε στους ρυθμούς του ρουσφετιού, του να διορίσει τα παιδιά του, ήταν και το πολιτικό σύστημα διεφθαρμένο " συμπλήρωσε. 

"Δεν ήταν μια νίκη Τσίπρα γιατί δεν είχε αντίπαλο. Ο λαός δεν υιοθετεί αυτά που κάνει ο Τσίπρας, γιατί ο Τσίπρας έλεγε πριν πέντε χρόνια ότι σχίζει μνημόνια, ότι διαγράφει χρέη και ότι ενώνει το νότο με τον βορρά. Έκανε τίποτα από αυτά; Αν λέμε ότι νικάει ένας άνθρωπος που κάνει τέτοια κωλοτούμπα τότε ποιος χάνει;" δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

"Ο Μεϊμαράκης είναι ένα καλό παιδί αλλά δεν κάνει για αρχηγός κόμματος" συμπλήρωσε. 

"Δεν θα ήθελα να συμμετέχω στην κυβέρνηση, αλλά θα του έλεγα λίγα πραγματάκια. Τι μεταρρυθμίσεις να κάνει" απάντησε ο κ. Λεβέντης στο ερώτημα του κ. Παπαδάκη αν θα δεχόταν να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Δείτε το βίντεο από τον Αντ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση