GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αίμα βάφτηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στο Αφγανιστάν

Μια επίθεση καμικάζι, που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο νοτιοανατολικό Αφγανιστάν, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 1...

Με αίμα βάφτηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στο Αφγανιστάν

Μια επίθεση καμικάζι, που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο νοτιοανατολικό Αφγανιστάν, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 10 ανθρώπους ενώ οι τραυματίες υπερβαίνουν τους 50, δήλωσαν Aφγανοί αξιωματούχοι.

Η επίθεση σημειώθηκε στη νοτιοανατολική επαρχία Πάκτικα, στα σύνορα με το Πακιστάν. Οι λεπτομέρειες δεν είναι ακόμη σαφείς. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του αφγανικού υπουργείου Εσωτερικών, τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, η επίθεση έγινε στη διάρκεια ενός αγώνα βόλεϊ. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας στην επαρχία Πάκτικα, τον Ζράουαρ Ζαχίντ, η επίθεση προκάλεσε 10 νεκρούς και 33 τραυματίες, στους οποίους περιλαμβάνονται και παιδιά.

Η έκρηξη προκλήθηκε είτε από παγιδευμένο αυτοκίνητο είτε από παγιδευμένη μοτοσικλέτα, δήλωσαν στο Ρόιτερς τοπικοί αξιωματούχοι. Πιθανόν στραφόταν εναντίον τοπικών κυβερνητικών αξιωματούχων που παρακολουθούσαν το ματς.

Μια παρόμοια επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι σε αγώνα βόλεϊ στην ίδια επαρχία, είχε προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον 50 ανθρώπων.

Ουδείς έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για τη σημερινή επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση