GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα: Κάποιοι στηρίζουν τον τύραννο Άσαντ που σφάζει παιδιά

Βαρύς και καταγγελτικός ο λόγος του Μπαράκ Ομπάμα σήμερα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για τις χώρες που "προσφέρουν στήριξη στον ...

Ομπάμα: Κάποιοι στηρίζουν τον τύραννο Άσαντ που σφάζει παιδιά
Βαρύς και καταγγελτικός ο λόγος του Μπαράκ Ομπάμα σήμερα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για τις χώρες που "προσφέρουν στήριξη στον τύραννο" Άσαντ που "σφαγιάζει αθώα παιδιά".
Χωρίς να ονομάσει τη Μόσχα αλλά με σαφείς έμμεσες αναφορές, ο Ομπάμα κατήγγειλε, ότι με το πρόσχημα ότι η εναλλακτική "θα ήταν χειρότερη" χώρες προσφέρουν στήριξη στον "τύραννο".
Πάντως έτεινε και χείρα συνεργασίας λέγοντας ότι είναι "έτοιμος να συνεργαστεί" με τη Ρωσία και το Ιράν με στόχο τον τερματισμό των συγκρούσεων στη Συρία, που διαρκούν περισσότερα από τέσσερα χρόνια.
"Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να συνεργαστούν με οποιοδήποτε έθνος, περιλαμβανομένης της Ρωσίας και του Ιράν, για να διευθετήσουν τη διένεξη", τόνισε ο Ομπάμα.
"Ωστόσο πρέπει να το αναγνωρίσουμε ότι δεν μπορεί – έπειτα από τόσο αιματοκύλισμα, τόσες σφαγές – να υπάρξει μια επιστροφή στο καθεστώς που ίσχυε πριν από τον πόλεμο" υπογράμμισε.
"Δεν υπάρχει χώρος για να φιλοξενηθεί μια αποκαλυπτική αίρεση όπως το Ισλαμικό Κράτος και οι ΗΠΑ δε θα απολογηθούν επειδή χρησιμοποιούν τις ένοπλες δυνάμεις μας ως τμήμα του ευρύτερου συνασπισμού που καταδιώκει" το Ισλαμικό Κράτος, τόνισε ο ίδιος.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση